Se det digitale energimærke

Bygaden 14

, 4490 Jerslev Sjælland

1 / 72
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
4.775.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 240.000
Brutto
i
20.417
Netto
i
17.648
Boligareal 207 m²
Grundareal 8,50 ha
Værelser 5
Antal plan 1
Byggeår 1827 /2011
Sagsnummer 44000099
Ejendomstype Fritidslandbrug
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 503
Ejendomsværdiskat 662
Renovation 209
Skorstensfejning 56
andre off. udg. 13
Husforsikring 1.428
Ejerudgifter i alt 2.870

Stor ejendom - Flotte bygninger - Unikt udbud mere end 25% af brutto dækkes af leje/forpagtnings-indtægter

SERIØSE BUD MODTAGES, og vil naturligvis blive behandlet fortroligt og med diskretion.
Vil du bo på landet, men tæt på alle familiens dagligdags faciliteter - blot 15 minutter fra vækst- og handelsbyen Kalundborg, handels- og uddannelsesbyen Høng, samt 30 minutter fra Slagelse og Sorø, hvortil der også er gode busforbindelser, så er muligheden her.
Denne fantastiske landejendom rummer enhver drøm om at bo på landet, hvad enten det er som stor familie med pladskrævende interesser/hobbies, bofællesskaber eller bolig m/erhverv. Rammerne er skabt i bedste kvalitet, her er "detaljen" standard. Det store præsentable stuehus har nye vinduer og flot nyt tegltag, hvorunder der kan skabes den dejligste 1. sal eller evt. 2 store lejligheder - forberedelserne er gjort. Stuehuset rummer i sit stueplan god entre m/klinkegulv, 2 helt vidunderlige store stuer en suite, begge med spændende lysindfald på hver sin måde, den ene med unikt ovenlys. Stuerne adskilles af fransk glasdørsparti m/facetslebet glas. Lyst dejligt nyere køkken med alle bekvemmeligheder, bl.a. flot skrå emfang i sort glas. Baggang med grovkøkken og vaskemaskine, samt adgang til køkken, 2 dejlige værelser, flisebadeværelse m/brusebad, stort godt soveværelse, bryggers og uundværligt viktualierum. Fra husets stuer og værelser er der udsigt til den store gamle parklignende ugenerte have, hvor der fra stuen er udgang til. En smuk og stemningsfyldt plet på landkortet, i et område der har fantastisk smukt og historisk landskab nær Tissø.
Ejendommens mange kvadratmeter udlænger er af usædvanlig god kvalitet og er ligesom landbrugsjorden for en stor dels vedkommende udlejet og oppebærer ikke mindre end kr. 90.000,- + moms i årlig lejeindtægt. Ledig er forsat en stor staldbygning og to større garager - der rummer mange anvendelsesformål. Bygningssættet danner en dejlig stor gårdsplads, som er perlestensbelagt og indbyder til hygge og hilser gæster velkommen i rolige omgivelser.
Den tilhørende fantastiske jord ligger bag ejendommen i flot sammenhæng - og ejendommens tidligere gylletank er sløjfet. Trods landbrugspligt er det muligt for menigmand at erhverve denne ejendom.
Mere end 25% af brutto dækkes af leje/forpagtnings-indtægter på jord og bagerste udlænger. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning