Se det digitale energimærke

Linde Alle 27

, 3120 Dronningmølle

1 / 33
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Boligareal 47 m²
Udhus 16 m²
Grundareal 1.358 m²
Værelser 2
Antal plan 1
Byggeår 1943 /2003
Sagsnummer 44000139
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.104
Ejendomsværdiskat 788
Renovation 210
Grundejerforening 50
Skorstensfejning 47
Skadedyrsbekæmpelse 2
Husforsikring 297
Ejerudgifter i alt 2.498

SOLGT SOLGT SOLGT SOLGT SOLGT

Kom til åbent hus:
Eller mail/ring og book din egen VIP fremvisning i ro og med god tid til jer og netop kun jer.
Idyllisk stråtækt sommerhus. Oprindeligt fra 1943. Funktionelt med lille nyere tilbygning der bruges til sove-og badeværelse. Her er 9 sovepladser 4 + 2 på hems & 3 i anneks.
Grusvejen er bevaret med stynede lindetræer og hæk der er let at vedligeholde. Området er i dag et godt velrenommeret sommerhusområde som har Dronningmøllebugtens lækre badestrand og Rudolf Tegners Museum i umiddelbar nærhed. Grunden ligger højt netop der hvor Birke Alle runder til Linde Alle som fortsætter ned mod Esrum Å.
I stalddøren på denne Dronningmølles bindingsværks idyl modtages man til hygge - afslapning og rigtig ferieliv med familie og venner. Blot 5 minutter på afslappet cykeltur til den dejligste strand og supermarked, café og restaurantoplevelser.
Huset ligger godt placeret med lille indkørsel og forhave. Det giver rum til den spændende ugenerte have med et stort flot bøgetræ der skaber ro og hygge på de rigtig dejlige varme sommerdage efter strandturens heftige sol og saltvandets dejlige duft. Havens hemmelige rum ligger dybt nede ved brændeskuret. Her saves brænde og huler bygges til fantasien og opdagelse af naturens forunderligheder.
Vi træder ind i det dejligste spisekøkken med pudset loft og rigtige Höganæs klinkegulv der i hele hyggedelen er gulvopvarmet. Mod den store helt ugenerte gamle have er nyere vinduer og terrassedør, ud til terrasse af Ølandsbrud, fra spisekøkkenet går man ind i den smukke store højloftede gamle stue med trægulv, synlige loftsbjælker, dejlig ældre Morsø brændeovn, det herligste store karnap vinduesparti og fin oprindelig sprossedør ud til udestuen som går ud i den gamle have og forlænger sommersæsonen i mange måneder. Den hyggelige stue rummer både stor spiseplads til gæstedagene, samt afslapningsdel med sovesofa. Udestuen har flot lyst ludet fyrretræsgulv, glaspartier og stor glasskydedør ud til terrasse og haven.
Fra spisekøkkenet kan man gå ud i en lille mellemgang, til tilbygningens lille flisebadeværelse med gulvvarme, brusebad, bord/vask arrangement og hvid sanitet - enkelt og funktionelt. Her er også døren ind til det fine lille soveværelse med trægulv og loft til kip og stor hems og udsyn til haven.
Med herlig lille varanda ligger i haven et gæste/teenageranneks med antennestik, loft til kip og 2 ovenlysvinduer. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning