Se det digitale energimærke

Teglovnen 4, Butterup

, 4420 Regstrup

1 / 62
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Se det digitale energimærke
Boligareal 135 m²
Carport 19 m²
Grundareal 1.366 m²
Værelser 5
Antal plan 2
Byggeår 1750 /1984
Sagsnummer 44000167
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 292
Ejendomsværdiskat 621
Renovation 242
Skorstensfejning 67
Skadedyrsbekæmpelse 3
Husforsikring 583
Ejerudgifter i alt 1.807

SOLGT SOLGT SOLGT SOLGT SOLGT

Familie - Flot - Frit
Vidunderlig og sund Landvilla, gennemrenoveret med autentiske detaljer bevaret.
Her kan man leve det frie liv man drømmer om, og dog så nær ved alle faciliteter for hele familien. Nær det natur- og oplevelsesrige Odsherred, og nær handels-, hospitals-, uddannelse- og vækstbyen Holbæk.
Villaen suppleres af unik nyere anneksbygning - hvor liberalt, praktisk el. kunstnerisk erhverv eller boligstatus evt. kan opnås.
Denne rummelige smukt beliggende og velpassede landvilla henvender sig til mange, idet de kostbare istandsættelser allerede er klaret og rigtig mange familieønsker her kan tilgodeses - hvad enten det er anneks til teenagerne, kunstnerens atelier, forretningens kontor, gæstebygning, så vil det med små justeringer være det rette sted. Renoveringerne er gennemført med detaljerne bevaret så husets sjæl og charme er fulgt med. Ugenert med de åbne vider omkring sig, mødes man af husets veranda der byder gæsten velkommen og familien hjem til ro og naturens skønhed.
Huset på den flotte kampestenssokkel har en stor entre med garderobe bag smukt bevaret åbent bindingsværk, fordeling til vestvendt udsigtsværelse m/garderobehjørne, det dejlige brusebadeværelse med bord-, vask- og skabsarrangement - vaskesøjleafdeling og adgangsdør til lille fyrrum med husets ældre servicevedligeholdte oliefyr. Fra entreen går man ind i det lyse landkøkken, der er i halvåben forbindelse med den store charmerende stue med både spiseafdeling, brændeovn og hyggestue - her er trægulve og træloft med synlige originale bjælker fra 1750. Hele enden af stuen er med glasparti så naturens vekslen kan nydes hver eneste dag. Fin sprossedør ud til terrasseområdet ved det gamle stengærde. Trappen til 1.salen går fra entreen og man kommer op i det lyse gode repos-arbejdsværelse med loft til kip, og adgang til det store hyggelige soveværelse og det store østvendte gavlværelse med udgang til den overdækkede terrasse.
Hertil kommer den charmerende nyere anneksbygning, hvor enkelte af de oprindelige staldvinduer er bevaret. Annekset har klinkegulve og er opdelt med skøn lys stue med loft til kip, herlig stor høj hems, og udgang til vestvendt terrasse. En møblerbar mellemgang, fint gæstetoilet og allrumsværelse med køkkenbord og vask - en dejlig bygning der giver ejendommen så uendelig mange anvendelsesmuligheder. Fra mellemgangen er der udgang til den dobbelte carport, der på bagsiden mod vest har en shelter-lignende hyggeplads, der indbyder til et lille stille hvil, hvor dagens sidste solstråler kan nyes fra hængekøjen.
Butterup, 4420 Regstrup, ligger blot 4 km fra Holbækmotorvejens tilkørsl. Der er skole, indkøb og station i Regstrup, hvortil der kun er 5 km og busforbindelser dertil.
Der er kun 45 min. kørsel til København. 7 min. kørsel til Holbæk & 20 min. kørsel til Roskilde.
Gulve - klinker og træ og enkelte tæpper. Lofter - gips og træ m/synlige bjælker.
Loftshøjde 182 cm, under bjælkerne 180 cm.
Garanti for frisk luft og røde kinder. Et fristed for den aktive familie. Mange kvaliteter for pengene. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning