Se det digitale energimærke

Nyvej 6

, 4250 Fuglebjerg

1 / 69
SOLGT
1 / 1
SOLGT
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Se det digitale energimærke
Boligareal 98 m²
Kælderareal 63 m²
Garage 15 m²
Grundareal 719 m²
Værelser 5
Antal plan 3
Byggeår 1954
Sagsnummer 44000211
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 598
Ejendomsværdiskat 534
Renovation 213
Skorstensfejning 100
Skadedyrsbekæmpelse 3
Husforsikring 333
Ejerudgifter i alt 1.782

SOLGT SOLGT SOLGT - lign.søges - Fin forårsklar udestue og nymalede lyse stuer - Se de nye billeder - Her er alt Velbygget - Velanlagt & Velpasset

Bestil fremvisning: Vi står klar med informationer, rundvisning ude og inde og slutter med kaffe/the i de hyggelige nymalede stuer.
Giv for små penge hele din familie de bedste betingelser for en god tryg opvækst, i denne smukke murermestervilla, i byen med Danmarks fleste solskinstimer.
Byen med de bedst tænkelige skoler og helt fantastiske ungdomsskolemuligheder, der vil give enhver familie de fineste betingelser for deres børn og unge, som tillige er tæt på uddannelsesbyen Slagelse med Syddansk Universitet, Erhvervsakademiet, University College Sjælland, Kokke/tjener-skolen m.v. - og også tæt på Regionshovedstaden Sorø, der blandt andet byder på Sorø Akademi og Science Center Sorø - og et område med mange Erhvervsmuligheder.
Villaen indeholder i stueplan entre, trappe til 1.salen og kælderen, lyst dejligt køkken, toilet, stort lyst værelse/stue, og 2 stuer en suite med pudsede lofter og mørke laminat-trægulve, hvorunder de originale trægulve findes. Fra den ene stue er udgang til udestue med flot bredt udsyn over den smukke gamle velanlagte have, og nedgang til terrasseområde med havedam og lille vandfald hvis sagte rislen skaber den mest afslappende stemning. 1. salen indeholder repos, stort gavlsoveværelse m/faste skabe, værelse med lille fast skrive-arbejdsbord, samt lyst badeværelse med hvid sanitet og brusekabine. Kælderen er en høj tør kælder, indrettet med vaskerum med stor fin tørreplads, 2 store disponible rum hvor der i det ene også findes et gulvafløb, gang med udgangsdør hvor kælderskakt fører op i hyggelig lille gårdhave med låge mod indkørslen, og trægaragen der anvendes som udhus.
Haven er helt vidunderligt anlagt med flot præsentabel forhave og indkørselsparti - og en baghave som en hel oase med masser af hyggekroge og grillplads, samt anlagt urtehave m/højbed og drivhus. I haven findes foruden stedsegrønne planter også frugttræer, smukke rododendron, hortensia og roser. I dammen svømmer i dag de store smukke koi-fisk, som dog ikke medfølger i handlen, men siger noget om størrelsen og kvaliteten af det anlagte.
Alt dette findes midt i den smukke natur i og omkring Fuglebjerg. Murermestervillaens placering i byens rolige velpassede kvarter, tæt på alt hvad hele familien skal bruge, lyder næsten for godt til at være sandt - men det er sandt. Denne charmerende villa udbydes nu til salg, og kan danne rammen for en families opvækst i trygge omgivelser, hvor børn og unge kan færdes sikkert til alle aktiviteter. Den offentlige transport, der forbinder de omkringliggende større byer, Slagelse, Sorø og Næstved, er velfungerende. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning