Se det digitale energimærke

Lyngbakken 14, Skuldelev

, 4050 Skibby

1 / 43
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
1.395.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Udbetaling 70.000
Brutto
i
6.150
Netto
i
5.225
Boligareal 60 m²
Udhus 7 m²
Grundareal 4.256 m²
Værelser 3
Antal plan 1
Byggeår 1969
Sagsnummer 44000287
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 683
Ejendomsværdiskat 342
Renovation 140
Grundejerforening 100
Skorstensfejning 39
Skadedyrsbekæmpelse 8
Husforsikring 250
Ejerudgifter i alt 1.562

Fantastisk ejendom i unik natur - kom og gør en god handel inden Kronprinsesse Marys bro åbner til september.

Højt på åsen ved Skuldelev strand ligger dette gedigne fritidshus med fantastisk udsigtsplads fra verandaen/udestuen der sommeren og efteråret igennem byder på smuk udsigt over skråningens trækroner og ud over fjorden, en udsigt der indbyder til at smutte ad stien ned til en frisk dukkert i fjorden . Ligeså kan landskabet fra den gode lænestol i stuen nydes, hvor man i det smukke efterår eller vinter foruden fjordudsigten også kan nyde flammerne og brændets knitren i pejseovnen mens duften af den varme cacao breder sig fra det åbne lille køkken.
Det dejlige sommerhus indeholder god bred entre, lille soveværelse med plads til 2 og værelse med køjepladser til 3 personer, samt stor stue med åbent køkken, spiseplads til 6-8 personer og udgang til den skønne udestue i hele husets bredde. Fra udestuen går trappen ned i haven som er på ikke mindre end i alt 4256 kvm med plæne omkring selve huset, hyggekrog under kirsebærtræet ved vandposten, og mod fjordsiden, udebruser til de friske, randbeplantning og vej/sti ned til foden af grunden. Husets badeværelse står som et påbegyndt renoveringsprojekt, hvor flisegulvet er lagt og rørføringen delvis færdig og interiørmaterialer er umonteret til stede. Her er indlagt strøm, vand og kloak - og vi befinder os i delvis fredet og strandbeskyttelses-zone så det er helt unikt at have et sommerhus med en sådan fantastisk beliggenhed, højt og ugenert med rigt dyreliv lige udenfor din dør. Ofte møder man rådyrene på stien op til ejendommen hvilket vidner om hvor fredeligt her er.

Her er du og din familie i kort gåafstand til strand, eng og Skuldelev Havn. Den lille hyggelige havn er altid et besøg værd og der er cykeludlejning om sommeren, så dine gæster får mulighed for at cykle til købmanden i Skuldelev og ikke mindst besøge Selsø Slot og Kirke. Østby og Østskoven er endnu et spændende og utrolig flot område, ligeså Jægerspris Slot og omegn.
Denne store unikke grund og hele egnen byder på en flora og fauna der slår alle ønsker og forventninger. Selvom vi blot er 50 km fra København, 35 km fra Roskilde, 11 km fra Frederikssund og 8 km fra Skibby. Og når den nye Kronprinsesse Marys bro der forventes færdig i 2019 er klar, vil denne skønne plet ligge kun 8 minutters kørsel fra broens anløb ved Tørslev Hage, men uden for hørevidde.
Fra Frederikssund kommer du i dag til Hornsherred over Kronprins Frederiks Bro. Drej til venstre og kør mod Skuldelev og ud mod Roskilde Fjord ad Strandvejen. I dette naturskønne område ligger den lille grusvej Lyngbakken, hvor du næsten for enden finder denne vildt spændende store naturgrund. Sydfra kommer du til Skuldelev fra Holbækmotorvejen, afkørsel ved Gevninge og så nordpå gennem Hornsherred til Skibby.
Ejendommen er et dødsbo, og sælges på de sædvanlige betingelser herfor. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning