Se det digitale energimærke

Lyngbakken 5, Skuldelev

, 4050 Skibby

1 / 13
SOLGT Lign.søges
  • Ingen plantegning!
SOLGT Lign.søges
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Boligareal 84 m²
Grundareal 1.200 m²
Værelser 1
Byggeår 1970
Sagsnummer 44000319
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 438
Ejendomsværdiskat 403
Renovation 235
Grundejerforening 50
Skorstensfejning 72
Skadedyrsbekæmpelse 1
nuværende vandafled.gebyr 31
Husforsikring 100
Ejerudgifter i alt 1.329

SOLGT SOLGT Lign.søges - Sommerhusgrund med fri udsigt op ad den fredede ås - Sommerhusgrund med sol den hele dag - Adgang til stranden på få minutter via sti for enden af den lukkede vej.

Denne store og helt unikke solskinsgrund med panoramaudsigt hen og op til åsens top - en ås der er fredet og beliggende i en egn der byder på en flora og fauna der slår alle ønsker og forventninger, kan nu blive din. På grunden står en ejendom til nedrivning, så du får en helt fantastisk grund, der kan opfylde manges store drømme om et sommerhus i enestående natur.
Her venter dig 1.200 kvm sommerhusgrund med sol den hele dag - en grund hvorpå du kan bygge dit drømme-sommerhus hvad enten du er til moderne arkitektur med stramme linjer, bjælkehytten eller sommerhuset med de små-sprossevinduer og farverigt blomstrende altankasser - mange valgmuligheder - du bestemmer selv.
Fra Frederikssund kommer du til Hornsherred over Kronprins Frederiks Bro. Drej til venstre og kør mod Skuldelev og ud mod Roskilde Fjord ad Strandvejen. I dette naturskønne område ligger den lille hyggelige stikvej Lyngbakken, hvor der for enden går en privat sti ned til strand og eng - ja faktisk kommer du til at eje en andel af engen.
Her er du og din familie i kort gåafstand til strand, eng og Skuldelev Havn. Den lille hyggelige havn er altid et besøg værd og der er cykeludlejning om sommeren, så dine gæster får mulighed for at cykle til købmanden i Skuldelev og ikke mindst besøge Selsø Slot og Kirke. Østby og Østskoven er endnu et spændende og utrolig flot område, ligeså Jægerspris Slot og omegn.
Når den nye Kronprinsesse Marys bro der forventes færdig i 2019 er klar, vil denne skønne plet ligge kun 8 minutters kørsel fra broens anløb ved Tørslev Hage, men uden for hørevidde.
Sydfra kommer du til Skuldelev fra Holbækmotorvejen, afkørsel ved Gevninge og så nordpå gennem Hornsherred til Skibby.
Hurtig og let kommer man til denne skønne sommerhusgrund i et område med talrige sangfugle og masser af dejlige natur- og sommeroplevelser for dig og din familie. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning