Se det digitale energimærke

Egernæs 11

, 4390 Vipperød

1 / 51
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
2.575.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 130.000
Brutto
i
11.413
Netto
i
9.580
Boligareal 154 m²
Carport 18 m²
Udhus 8 m²
Grundareal 1.060 m²
Værelser 5
Antal plan 2
Byggeår 1979 /2006
Sagsnummer 44000375
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.327
Ejendomsværdiskat 1.083
Renovation 170
Grundejerforening 100
Skorstensfejning 73
Skadedyrsbekæmpelse 5
Vejbelysning 35
Vandafledning 231
Husforsikring 362
Ejerudgifter i alt 3.387

Ugenert på stille villavej, med smukt kik til den foranliggende fjord, finder I denne velholdte murede villa i 2 plan på let kuperet højt beliggende grund. Arnakke ved Vipperød er det velfungerende valg for en familie der vil have frisk luft, fjord, skov - ja smuk natur og alligevel være i gå- og cykelafstand til skole, daginstitution, indkøb, bus og tog - endda kun få min. kørsel til motorvejen, så turen i bil til Holbæk tager kun 7 min., til Roskilde blot 23 min. og kun 45 min. til Kbh. Nemt og bekvemt for hele familien at bo her.
Denne velbyggede LB-villa har trods sine 154 kvm. beboelse, en rigtig attraktiv lav varmeudgift på blot kr. 10-12.000,- årlig incl. alm. forbrugs-el, og holder således et fint C energimærke, som giver en familie råd til andre glæder. Det lyse åbne boligareal fordeler sig i stueplan på dejlig entre med specieldesignet trappe til 1. salen og adgang til børne/kontor/gæste-værelse , dejligt bruse-badeværelse i lyse nuancer med letholdt bord/skab- vaskarrangement og fint glasdørs-brusehjørne, stort forældre- soveværelse og flot sprosse glasdør frem til stueplanets store lyse, åbne og dejlige køkken-allrum med dør og store vinduespartier ud til den store overdækkede terrasse, fin kogeø med nyere emfang og det lyse klassiske Unoform køkken og dør ud til husets funktionelle bryggers med vaske- tørre maskiner og teknik installationer, samt dør ud mod flisebelagt terrasse-område og den gode dybe trappe der fører ned til gæste p-plads og indkørslen til carporten. 1.sal indeholder stor og lys stue med bredt kvist-vinduesparti og fine gavlvinduer og altandør ud til stor overdækket altan/terrasse med fin udsigt over fjorden. I stuen giver den fine gamle Morsø-ovn hyggestemning i hele rummet og dejlig ekstra varme når der slappes af i hygge-sofaen. I modsatte ende af 1.salen er stort lyst gavl-værelse med direkte adgang til husets andet badeværelse der fremstår i sit original look med yderst velholdt vægbeklædning i træ, endvidere et pulterrum der snildt kunne ændres til lille walk-in/garderobe.
Omkring huset har man på den store grund anlagt terrasser, så alle dagens soltimer kan nydes, og haven rummer alsidig velafstemt beplantning, flisegange, stor urtehave med drivhus og carport med dejligt udhus og tilhørende brændeskur der danner skjul for pladsen til opbevaring af fx trailer og lign. Nyttige større redskaber m.v. En grund der selv i sin vinterdragt er pæn at se ud på, med fjord og skov i horisonten.
Området er forsynet med fint, sikkert stisystem til de gående og dem på 2 hjul, og busser holder få minutters gang fra huset. Jeg glæder mig til at byde jer velkommen til denne fine kvalitets-ejendom. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning