Se det digitale energimærke

Markmosen 8, Lille Fuglede

, 4490 Jerslev Sjælland

1 / 44
SOLGT Lignende søges
1 / 1
SOLGT Lignende søges
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Se det digitale energimærke
Boligareal 203 m²
Udhus 59 m²
Grundareal 8.999 m²
Værelser 5
Antal plan 2
Byggeår 1907 /2016
Sagsnummer 44000419
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 683
Ejendomsværdiskat 761
Renovation 215
Skorstensfejning 73
Andre offentlige udgifter 88
Skadedyrsbekæmpelse 6
Husforsikring 484
Ejerudgifter i alt 2.309

SOLGT SOLGT SOLGT - Lignende søges til godkendte købere - ring venligst

Totalrenoveret charmerende landvilla på en 8.999 kvm stor grund smukt anlagt så enkelte store træer er bevaret ligesom den lægivende høje gamle randbeplantning og med stort flot anlagt indkørsels område belagt med granitskærver, og herregårdsstenbelagte store terrasseområder både ved ejendommens fine vindfang ved indgangspartiet til den 203 kvm store beboelse og det helt fantastiske værksted med støbt gulv, strøm og vand, en sand legeplads for den kreative sjæl eller den pladskrævende hobby el. liberale erhverv.
Fra det fine skifferbelagte vindfang går man ind i entreen med adgang ned mod værelsesafdelingen, 1. salen, og det lækre nye lyse flisebadeværelse med gulvvarme - brusebad og bord- vask og skabsarrangement, væghængt toilet og højskab, samt funktionel bordplade hvorunder vaskemaskinen står. Går man fra entreen til venstre kommer man ind i det store flotte køkken med mange skuffer og overskabe, godt gennemtænkt let forsænket koge- område og flot skrå sort glasemfang og masser af bordplads hele vejen rundt og med den murstenssatte hvælving åbner rummet op mod den store stues spiseafdeling med udgang til haven. I den anden ende af stuen er hyggeafdelingen med charmerende disk-åbning stuerne imellem og sprosse glasdør til den nye stue badet i lyset fra de store glasdørspartier ud til den højtliggende store terrasse med blomster-skråning ned til den store plæne. Til højre i husets entre finder man for enden det meget store fine soveværelse med udgang til terrassen hvor man helt ugenert kan sidde og nyde morgenkaffen, se naturen stille vågne til den nye dag og nyde naturens gang året igennem. På den helt nyistandsatte 1.sal møder man det flotteste store rum med masser af lys, flot loftsdetalje og den hyggelige brændeovn - rummet er så stort at det let kan opdeles til 2 værelser hvis man ønsker det i stedet for det store stuerum. Gavlværelset har den flotteste udsigt over markerne og til smukke Tissø.
Overalt har huset fine nye trægulve, gips- eller lyse trælofter og opvarmningen sker primært fra den nyere træpilleovn og med supplering fra brændeovn og enkelte elradiatorer, som tilsammen holder den samlede nuværende varmeudgift på ca. kr. 20.000,- årlig hvilket er under halvdelen af energimærkets beregning, alt den stund der er udført væsentlige forbedringer siden energimærket blev udfærdiget og med den beregningsform som tager udgangspunkt i hvis hele huset blev opvarmet med el .hvilket det jo ikke mere gør.
Tæt på ejendommen går busserne til omkringliggende byer og i Ubby findes flere skoler, daginstitution og flere supermarkeder - og Tissø er blot en lille cykeltur fra denne smukt istandsatte ejendom som formår at forene det lyse og moderne stramme linjer med den romantiske landstil. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning