Se det digitale energimærke

Musvitvej 14, Reersø

, 4281 Gørlev

1 / 37
Nyhed SOLGT på 3 uger
1 / 1
Nyhed SOLGT på 3 uger
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Boligareal 46 m²
Udhus 6 m²
Grundareal 1.200 m²
Værelser 3
Antal plan 1
Byggeår 1973
Sagsnummer 44000451
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 596
Ejendomsværdiskat 317
Renovation 160
Grundejerforening 46
Skadedyrsbekæmpelse 4
Pumpelauget 37
Husforsikring 215
Ejerudgifter i alt 1.375

Sommerhus kun 2 min. gang ad sti til stranden

På hyggelige Reersø i det skønne sommerhusområde med gode badestrande og storslået natur, sælges nu dette velholdte originale Västkust-Stugan sommerhus i træ på støbt fundament. På denne 1.200 kvm store læfyldte grund med udgang til stien ned til den dejlige børnevenlige badestrand, lige fra baghaven - på med badetøjet og 2 minutter til du står i bølgen den blå og det endda på strand med blåt flag.
Dette charmerende og velindrettede kvalitetstræhus fra 1973 har isolering både i gulv, loft og ydervægge og de oprindelige 2 lags glas i vinduerne. Indenfor er der trælofter og fine trægulve og fra den dejlige stue er der dobbelt vinduesparti og glasdør ud til den skønneste integrerede overdækkede sydvendte terrasse hvorfra mange stunder ugenert fra en sommerbyge kan nydes og gennem mange år er blevet nydt af familien der i sin tid fik opført dette populære sommerhus.
Når bilen kører gennem det spændende landskab mod Reersø og man drejer ind ad indkørslen til Musvitvej 14, sænker roen sig til fredelige fridage i sommerlandet ved vandet og i den enkle og ugenerte gamle have. Huset har et indgangsparti med lille entre der har adgang til badeværelset med brusebad og hvid sanitet. Fra entreen går man videre ind i køkkenet med faste skabe, vægkakler og overskabe og den fine spiseplads ved vinduet og åbningen ind til den hyggelige stue. Køkkenet byder også på et godt lille viktualierum, samt adgang til det lille soveværelse og børne/gæsteværelset hvori der er faste skabe.
Her får man for små penge et skønt sted der for få midler let kan gøres lidt mere moderne og lyst indenfor og som har den fineste beliggenhed 2 minutter fra stranden, og dejligste opvoksede have i et område der også byder på købmand som holder åbent året rundt, havne-hyggen med den fineste kendte fiskehandel m/cafe, kirken, kunsthåndværk og den velrenoverede gamle kro. Reersø ligger tæt på Gørlev som har alt hvad man ønsker indenfor flere indkøbsmuligheder, apotek og specialbutikker og aktiviteter. Der er også fra Reersø busforbindelser til Gørlev/Slagelse/Høng og Kalundborg.
Kom og besøg os på din egen private fremvisning eller på et af vore åbne huse - kaffen vil altid være klar på terrassen når I vi ses, og snyd så ikke jer selv for et besøg i byen og hos Reersø Fiskehus og Røgeri på havnen. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning