Se det digitale energimærke

Mandolinvej 5

, 2730 Herlev

1 / 72
Alt nu færdigt- fine rapp
1 / 1
Alt nu færdigt- fine rapp
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
4.995.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 250.000
Brutto
i
21.339
Netto
i
18.544
Boligareal 161 m²
Kælderareal 78 m²
Garage 48 m²
Udhus 17 m²
Grundareal 1.013 m²
Værelser 6
Antal plan 3
Byggeår 1958 /2009
Sagsnummer 44000455
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.751
Ejendomsværdiskat 2.083
Renovation 242
Grundejerforening 100
Skorstensfejning 44
Skadedyrsbekæmpelse 17
Husforsikring 557
Ejerudgifter i alt 4.793

Alt står nu færdig og de fineste rapporter er klar - Fantastisk smuk kalitetsvilla med lækkert nyt badeværelse. Stor ugenert smuk have.

Kom og nyd denne store kvalitetsvilla hvor alt nu står flot og færdig lige til at rykke ind i - ja selv haven med alle de skønne læ og hyggekroge står snor-lige
Besøg os på åbent hus hvor vi byder på forfriskninger i haven og lidt skattejagt til børnene i den store lukkede baghave - vi glæder os til at se jer :-)

Oplev en pragtvilla i arkitektonisk skønhed og genialitet i både lys og form, centralt i Herlevs velrenommerede musikby - et velanlagt velopvokset familievenligt villakvarter i gå- og cykelafstand til alle indkøb, skoler, daginstitutioner, busser, tog og senere letbane samt i bil blot få minutter til motorvejen og til Hospitalet.

Ad den flotte flisebelagte bredde indkørsel, foran den store fine gulvopvarmede og klinkebelagte "garage/værksted", nærmer man sig det præsentable indgangsparti op til hoveddøren, hvor bag den klinkebelagte entre byder alle velkommen og hvorfra der er den fint svungne originale trappe op til ejendommens 1. sal, og nedgang til den store lyse, tørre og højloftede kælderetage fuldt gulvopvarmet, hvor der er indrettet de dejligste anvendelige rum, fin vaskeafdeling med vaske- og tørremaskine højt, praktisk og diskret placeret på din vej hen mod stort lækkert helt nyt badeværelse der lige er blevet færdig og klar til brug. Hele kældergulvet er belagt med sjældent smuk klinke i antik-kloster-look, som i smukt flow fortsætter op ad den fine buede trappe, til man mellem søjlerne står i det lysfyldte atelier/all-rum der forbinder hovedhuset og "garage/værkstedet" - rum som begge rummer og er forberedt til et væld af anvendelsesmuligheder, vi vil præsenterer dig for på din fremvisning.

Den oprindelige fine murermestervilla fra 1958, har under endnu en kompetent murermesters hånd, fortsat sin storhedstid til nu i dag at fremstå med integreret tilbygning i genial plan hvor lysindfald og samhørighed er nøgleordet. Således har villaen i dag den skønneste gulvopvarmede klinkebelagte store stue med gavl-glasparti ud til den delvis integrerede overdækkede terrasse. Stuens loft til kip er ligeledes forsynet med store ovenlysvinduer og hænger på spændende vis sammen med 1. salens smukke åbne balkon-værelse - rum der skal ses og opleves i al sin herlighed. Stueplanet indeholder dejlig stor spisestue har velholdt plankegulv med skibsfuge, pudset loft med indirekte varm belysning, og åbner sig mod det lækre køkken med lyse flot udformede fronte og låger, god køkkenbordsplads og fin kogezone i lidt rustik stil. Fra gangen er der adgang til stueplanens charmerende bruse-badeværelse med godt integreret musikanlæg der også kan nydes i husets øvrige opholdsrum. Trappen med de sirligt malede ballystre fører op til møblerbart 1.sals reposrum med fint ovenlys og plads til aktiviteter - herfra adgang til stort flot soveværelse/værelse med masser af lys og indbyggede skabe med skydelåger, samt adgang til kontor der åbner sig op mod det store balkon-værelse med fantastisk lys og vue over stue, terrasse og have- områder, rum der simpelthen skal opleves. På denne ejendom bevæger vi os i fineste kvalitet og udformning hele vejen igennem - og træder man ud på den stor højt beliggende flot anlagte store terrasse har du den skønneste anlagte ugenerte have, anlagt fra bunden og med læ, sol og hyggekroge tillige med det herlige hjørne med urte- og sansehave hvor man under buerne bevæger sig rundt mellem højbedenes utallige farve, form, duft og sanseindtryk. Fra terrassen udfor stuen fører den ene brede trappe ned til haven og den anden ned til lukket læfyldt terrasseområde bag atelier-allrummet, hvorfra man ligeledes har nedgang til et særskilt kælderområde hvor teknik, opbevaring og regnvandsbeholder med tilhørende vandings-vandværk forefindes.

Denne ejendom er en sjælden perle i en rigtig oasehave - stedet hvor du og din familie trygt kan vokse og vokse op, med alt hvad I har brug for lige i nærheden - her er god plads og god varmeøkonomi og fint indeklima da alt er udført i fine gode kvalitetsmaterialer.
Velkommen til jeres nye liv i Herlevs trygge rolige musikkvarter - glæder mig til af vise jer rundt når vi ses. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning