Se det digitale energimærke

Langesøvej 177

, 5462 Morud

1 / 81
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
6.775.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 340.000
Brutto
i
30.393
Netto
i
25.349
Boligareal 367 m²
Grundareal 10,27 ha
Værelser 8
Antal plan 1
Byggeår 1960 /1994
Sagsnummer 44000479
Ejendomstype Lystejendom
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 289
Ejendomsværdiskat 774
Renovation 181
Skorstensfejning 88
Skadedyrsbekæmbelse anslået 10
Tanktømning 1-2 gang årlig anslået 150
Husforsikring 935
Ejerudgifter i alt 2.427

Svanesøens Dalmosegård er klar til nye oplevelser med nye ejere

Udad Langesøvej ved nr. 177 drejer du ind af en hyggelige lille allé som tager dig ud i et univers af skønhed og naturrigdomme, der er helt enestående og som krones flot af lystejendommens charmerende velholdte store hovedhus, centreret med plæne ned mod bredden af Svanesøen, som udgør knapt 3 ha af ejendommens samlede ca. 10 ha jordtillæg. Det alsidige og kuperede terræn danner en smuk lægivende ramme om de ialt ikke mindre end 377 kvm beboelse, og hele den fantastiske flora og fauna spejler sig smukt i årstidens farver på søens rene store vandspejl, hvorunder der er en hel verden af liv med en fiskebestand bestående af bla. karper, aborrer, gedder, suder, ål og skaller ned til 4,5 m dybde, som foruden mange svømmefuglearter så som svaner, grågæs, andearter, skallesluger og blishøns - også tiltrækker et stort antal forskellige sang- rør og rovfuglearter som fx. spurve- og kærhøje, glenter og fiskeørne. Ejendommens varierede landskab omkring Svanesøen byder på den mod nord højt beliggende store nåleskov, primært bestående af Normannsgran, men også blågran og lidt spredte birketræer. Mod syd og øst er der hele 2,6 ha med økologisk græs, der tidligere blev gæstet af græssende Bisonokser fra den nærliggende kendte Bison-farm da den var i sin spæde start. Det spændende vekslende terræn gør denne oase velegnet til et væld af aktiviteter inden for både sport og jagt, og byder også på rigtig godt ride, løbe- og mountainbikespor for både motionisten som for den mere professionelle. Skoven og alle disse naturværdier skaber en fantastisk ro i sjæl og sind, og mens øjet fra såvel beboelsen, som fra terrasser og altan nyder synet krydres det hele med det rige dyreliv med rå- og dåvildt, ræve og fasaner for blot at nævne nogle - kort og godt VELKOMMEN I ET UNIVERS AF NATURSKØNHED, RO OG BALANCE - et univers hvor vi også byder på flere fine og spændende overraskelser på turen rundt på ejendommen.
Ejendommens charmerende og utrolig dejlige beboelse består af 2 rigtig fint istandsatte og velholdte bygninger der fordeler sig på stuehus med fineste velpassede rør/stråtag og anneks med hårdttag forsynet med solcelleanlæg som i 2016 producerede ikke mindre end 1030Kw mere end hele ejendommens el-forbrug og den gode isoleringsstand gør at det totale faktiske varmeforbrug på de godt 400 kvm samlede beboelsesareal, fra det velfungerende træpillefyr, kun er 12-13.000,- årligt.
Stuehuset
Fint indgangsparti til stor dejlig klinkebelagt hall hvorfra der er adgang til godt lyst flisebadeværelse med brusebad, bord-vaskarrangement med under- og overskabe samt lys sanitet, disponibelt rum velegnet til fx nyt ekstra badeværelse og adgang til stort dejligt værelse med udgang til den overdækkede terrasse med skøn udsigt til søen også fra opholdsrummet. På modsatte side af hallen ligger det store arbejdsværelse, og for enden af hallen går trappen op til 1.salen og døren ind til den herligste store vinkelstue i åben forbindelse med det charmerende store køkken- allrum. Stuen prydes af den skønne udsigt og fin stor masseovn der kan sprede hygge i hele rummet som hele vejen igennem har synlige loftsbjælker og velholdte trægulve.
Xx
Det dejlige køkken-allrum har panoramaudsigten over plænen, Svanesøen og det bagvedliggende landskab med remisser, mark og blandet bevoksning, samt udgang til terrasseområdet med de samme nydelser for øjet. Køkkenet har stor god arbejdsplads også hvis man er flere om at trylle middagen frem, og det er tro mod hele ejendommen, holdt i den lyse landstil og med halvåben forbindelse til spiseafdelingen med
overskabe som vitriner - rigtig charmerende og stedet det er svært at bryde op fra. Bag køkkenet ligger godt grovkøkken/bryggers med klinkegulv og god bordplads og skabsvæg samt udgang til havegangen hvor skoven smukt rejser sig.
1. salen er en stor og dejlig værelsesafdeling med skabs-gang , 2 hyggelige værelser med fine buede kvistvinduer, stort teenage el. gæsteværelse og for enden forældreafdeling med Stort dejligt soveværelse, indbyggede skabe, direkte adgang til lille walk-in closet og fint badeværelse med kar og lys sanitet, samt dobbelt glasdørsparti ud til den dejligste store altan med udsigten over søen, ja den ganske ejendom og et skønt sted både at starte og slutte dagen på Dalmosegaard.
Anneks
Følger man havegangen et stykke møder man den store anneks-bygning som står med indgangsparti, det store fyrrum med det velfungerende træpillefyr, godt grovkøkken og enkelt pænt badeværelse, samt den store sal/opholds-multirum med store glaspartier direkte ud mod søen og i gavlen mod skoven.
Ejendommen fordeler sig foruden stuehuset og annekset med en god dobbelt carport med værksted, ældre staklade og shelter. Boligen er forsynet med trådløst fibernet 50/50 MB og der kan bruges Tv-pakker fra Energifyn og Waoo.
Jorden repræsenteres i dag med Bygninger & have ca. 1,6 ha - Skoven ca. 3 ha - Svanesøen ca. 3 ha - Græsarealer ca. 2,6 ha
Stedet er en fantastisk ramme og rummer et utal af aktivitetsmuligheder, som vi med glæde vil berette om, når I besøger Dalmosegaard ved Svanesøen på forudgående aftalt fremvisning med ejendomsmægleren eller ved et af de kommende åbne hus arrangementer. Vi ses i Naturskønhedes univers.

Faktainfo.
Vi befinder os på det smukke Nordfyn, blot 2,5 km fra hyggelige Morud med Dagli Brugs, Tank, Lægehus og Pizzaria, og kun 13 km fra Odense centrum, 17 km fra Rosengårdscenteret og Bilka- og Ikea området . Nem og hurtig tilkørsel til motorvejen (afkørsel 54) blot 7 km herfra.
Havrehedskole (BH kl. - 9. kl.) kun 2 km herfra ad nærmeste vej. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning