Se det digitale energimærke

Rosenly 10, Kattinge

, 4000 Roskilde

1 / 52
Nyhed SOLGT på 25 dage
1 / 1
Nyhed SOLGT på 25 dage
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Boligareal 39 m²
Udhus 15 m²
Grundareal 1 m²
Værelser 1
Antal plan 1
Byggeår 1945 /2014
Sagsnummer 44000483
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Renovation 165
Grundejerforening 42
Leje af grunden 2.114
Tanktømning anslået 67
Husforsikring 182
Ejerudgifter i alt 2.569

Sommerhus med fantastisk beliggenhed og udsigt fra hus og have over Kattinge vig med Boserupskoven som baggrund

Rosenly 10, Kattinge, 4000 Roskilde

Den mest fantastiske beliggenhed ned til Kattinge vig til Roskilde Fjord med Boserup-skoven i baggrunden samt det lille bådleje ved slusen. En panoramaudsigt helt uden lige - en sjælden skønhed hvor der er konstant forandring i såvel vandspejlet, himlen og skoven og det rige dyreliv kan følges på nært hold.
Et moderne og total-renoveret sommerhus, på lejet grund i oasen Rosenly, ud til engen ved bunden af vigen, fredeligt trygt og uendelig smukt. Sommerhuset er renoveret fra A-Z i fineste materialer og med en udførelse af håndværksmæssig høj kvalitet.
Fint indgangsparti i det flisebelagte område mellem huset og det velbyggede nye udhus med rigtig mange anvendelsesmuligheder. Boligen indeholder stor klinkebelagt entre med garderobeskab og adgang til det store dejlige badeværelse med hvid sanitet og brusebad med glaslåger der giver god pladsudnyttelse. Fra entreen træder man ind i den dejligste stue i vinkel og åben forbindelse med køkkenet. Stuen åbner sig op, ud mod den store indhegnede terrasse - lyset og den vidunderlige udsigt strømmer ind ad de store vinduer og glasdørsparti, og med rummets loft til kip føles kvadratmeterne langt større rummende plads til sovesofa, hygge afdeling, fri gulvplads og stor spiseplads og stige til den lille opbevaringshems. Det dejlige lyse køkken har fin bordplads, keramisk komfur, emhætte og køle/fryse-skab.
Det fine nye udhus på støbt sokkel kan let isoleres og der er indlagt strøm. Det fremstår som opdelt i 2 rum begge forsynet med vindue.
Den enkle lille have er åben ud mod marken og ned mod vigen og engområdet, og har god lægivende ældre lukket beplantning ud mod grusvejens vendeplads, hvorfra en sti bugter sig over engen og ned til båd- og badebroen med udsigt over hele vigen - et skønt sted til en frisk morgendukkert.
Et helt fantastisk sted og den årlige leje for grunden udgør kun kr. 25.368,25 svarende til ca. kr. 2.115,- pr.md. og man betaler jo således ikke de normale ejerudgifter, men lejen af grunden i stedet for.
Alt dette 10 minutter i bil fra Roskilde centrum lyder utopisk, men sandt.
Kun 43 km fra København Centrum (37 min. kørsel) Blot 3 km til Boserup skov 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning