Se det digitale energimærke

Haslevvej 137

, 4100 Ringsted

1 / 65
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
4.295.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 215.000
Brutto
i
18.376
Netto
i
15.654
Boligareal 241 m²
Udhus 375 m²
Grundareal 10.539 m²
Værelser 7
Antal plan 2
Byggeår 1856 /1985
Sagsnummer 44000523
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 557
Ejendomsværdiskat 2.250
Renovation 319
Skorstensfejning 70
Skadedyrsbekæmpelse 13
Husforsikring 708
Ejerudgifter i alt 3.917

Smagfuldt renoveret fra A-Z i hyggelig landstil - God plads heste, dyr, biler, erhverv mv.

Møllen i Mulstrup har over tid gennemgået en forvandling efter at selve møllen i sin tid blev nedlagt og bagerudsalget lukkede. Men tilbage er en prægtig ejendom med gennemrenoveret stort stuehus og hyggelig stald med 6 hestebokse (indlagt el og vand) i samme bygning, som den store opvarmede højloftede "sal/udlænge", garagen/værksted og det gode fyrrum med effektiv træpille fyr, og god magasin-plads i depotrummet. Den godt 1 ha store grund er udlagt med fold, ridebane og skønt stort have- og gårdhaveanlæg med herligt lille kampestens-udhus, der snildt kunne blive en rustik sydlandsk havestue, til hyggestunder i de mange dejlige sommeraftener sammen med familie og venner, mens hestene på folden nyder aftensolen sammen med jer.
Stuehuset der har nyere sortglaseret tegltag, indeholder på sine 241 kvm beboelse, en stor hyggelig forstue med sprosse glasdørspartier mod husets dejlige stue med lyse trægulve og de fine synlige loftsbjælker der går igen i hele husets stueplan, ligesom man har udformet vinduespladen (karm) i Höganäs klinker, matchende gulvklinken i køkken-alrummet, forstuen, stueplans badeværelset og bryggers - endnu en detalje der vidner om kvalitet og stiltroværdighed i hele bygningssættets renovering. Fra den dejlige forstue er der adgang til stueplans brusebadeværelse. Det store landkøkken-alrum emmer af atmosfære, med gaskoge-halvø, masser af god bord- og opbevaringsplads og alle lækre hvidevarer i rustfri stål og nedgang til den lille viktualiekælder. Fra køkken-alrummets spiseafdeling er der adgang til forstuen og fra køkkendelen adgang til den store stue. Det hyggelige soveværelse med skabsvæg ligger for enden af opholdsstuen.
I forstuen findes sydlandsk charmerende "stair-way" til den store 1. sal som rummer 2 gode mindre værelser med fine kvistvinduer og 2 store charmerende gavlværelser, hvoraf det ene har udgang til charmerende syd/vest vendt balkon. Den lyse møblerbare gang fører også til 1. salens lækre badeværelse, hvor det ikke blot er champagne-bobler man kan nyde, men også spabadets bobler.
Ad det store funktionelle bryggers med vaskesøjle og god bord-skabsplads kommer man ud til ejendommens indkørsel og om hjørnet p-området med adgang til den fantastiske udlænge, som jeg næsten ikke kan vente med at vise jer - for her er så mange muligheder lige til at gå til, om det så er private formål eller fx til liberale eller håndværksmæssige formål: Showroom, atelier, studie, kontor og mødelokale, galleri el. gårdbutik, "you name it", eller blot en drøm af en gildesal.
Stort velfungerende træpille fyr forsyner hele ejendommen med varme og i beboelsen er alle klinkebelagte gulve forsynet med gulvvarme. Oliefyret er bevaret udelukkende til backup. Hestestalden står rengjort og klar til nye beboere, som fremover kan få glæde af de mange fine faciliteter.
Her kan hele familien få opfyldt sine ønsker både indenfor og udenfor - i familieliv og arbejdsliv. Her kan alle være selvhjulpne med plads til biler og offentlig transport til både Haslev og Ringsted station lige udenfor indkørslen, og vi er blot 5 minutters kørsel fra Motorvejstilkørslen og fra Ringsted station er der halvtimesdrift med tog til Kbh. Ringsted er en stor handels- og uddannelses by som har et godt bredt erhvervsliv i rivende udvikling - Velkommen til fremtiden i Ringsted - på landet og tæt på byen. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning