Se det digitale energimærke

Skamstrupvej 58

, 4440 Mørkøv

1 / 65
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
1.295.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 65.000
Brutto
i
5.585
Netto
i
4.796
Boligareal 140 m²
Kælderareal 90 m²
Carport 18 m²
Udhus 11 m²
Grundareal 976 m²
Værelser 5
Antal plan 3
Byggeår 1950
Sagsnummer 44000535
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 493
Ejendomsværdiskat 742
Renovation 195
Grundejerforening 100
Skorstensfejning 79
Skadedyrsbekæmpelse 8
Husforsikring 417
Ejerudgifter i alt 2.034

Charmerende murermestervilla med skøn have - smuk natur og blot 3 km til by med flere indkøbsmuligheder

I en hyggelig velstruktureret landsby, blot 3 km fra Mørkøv findes et helt utrolig foreningsliv og utallige arrangementer i og omkring det hyggelige forsamlingshus der ofte trækker fulde huse til koncerter, foredrag og anden spændende underholdning - og denne lille skønne plet ligger i den smukkest kuperede natur - velkommen til Skamstrupvej 58, i Skamstrup, 4440 Mørkøv.
Den velholdte istandsatte muremestervilla med det fine klassiske tegltag med halv valm, rummer i stueplan en charmerende entre med adgang til nyt flot gæstetoilet med bord-skab-vaskarrangement i sort højglans. I entreen fører den fine gamle trappe op til den dejlige lyse 1. sal med repos og stort skønt soveværelse med walk-in, samt et lyst stort værelse med hel skabsvæg. Fra entreen går man ind i den første af de to stuer en suite, hvor lyset og hyggen strømmer en i møde og ligesom i den anden af stuerne hvor karnappen og de spændende åbninger mellem stuerne er med til at gøre charmen i dette fine hus.
Det klassiske lyse køkken med kirsebærkant har mange fine detaljer, gode hvidevarer og den mest fantastiske udsigt til den velanlagte baghave og op over marken. Fra køkkenet er der adgang til spisestue med udgang ad glasdørsparti til god og ugenert lukket træterrasse med panoramaudsigt så lang øjet rækker. Fra køkkenet er der lille baggang med udgangsdør og en nedgang til den gode istandsatte og brugbare kælder der foruden lækkert badeværelse, rummer flere velindrettede rum (ikke boligareal), samt værksted og vaskerum med udgang til den skønne baghave, anlagt med romantiske små flisegange, fiskedam, solterrasse og den herlige lille sydlandsk-inspirerede udestue, hvor et utal af sommeraftener selvom der er lidt regn i luften, virkelig kan nydes. Forhaven er anlagt med flot smuk varieret beplantning, hyggeligt stenbed med lille dam og en flisebelagt bred indkørsel frem mod ejendommens carport og udhus.
Vi glæder os til at vise jer denne dejlige veludnyttede og velholdte charmerende ejendom.
Link til foreningen der står for mange spændende oplevelser :
Afstand til Skovvejen (Hovedvej 23) er blot 3 km, til Holbæk 22 km og til Kalundborg 30 km, samt til Kbh blot 75 km. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning