Vandkarsevej 25A, 2880 Bagsværd

Højt smukt og tilbagetrukket fra villavejen møder man denne fantastiske rødstensvilla - tag med mig op ad den flisebelagte indkørsel med plads til minimum 3 familiebiler, gennem havelågen og op ad den bugtede havegang, forbi det lille regnvandsforsynede væksthus og højbedene ved siden af, og med den dejlige murermestervilla lige foran dig – træd ind under det store smukke sydlandske overdækkede terrassemiljø, hvor vinrankerne pryder og sætter den rette stemning.
Under terrassetaget fører trappen med de fine balustre op til hoveddøren.
Den store lyse hall byder velkommen til en tur rundt i et hus hvor alt er fuldstændig istandsat, og et hus der er topisoleret efter nyeste principper, med nye døre, samt vinduer med lavenergiglas. Det flotte energimærke bunder foruden førnævnte også i et effektivt solvarmeanlæg, der en stor del af året forsyner huset med såvel varme som varmt forbrugsvand, forud for naturgasanlægget. Fra hallen kommer man ind i det skønneste lyse store køkken med baldakin, fyldningslåger, skabe helt til loftet og vitrine med lys – køkkenet går ud i dejlig spisestue så det fungerer som køkken-alrum, der ligger åbent vinkelret til den hyggelige stue. De fine hvide pudsende lofter og det smukke lyse ”skibs-gulv” skaber en enkel og flot harmoni i rummene. Fra hallen giver den lille fordelingsgang adgang til godt værelse med dobbeltskab, det store dejlige soveværelse med masser af skabsplads bag lækre skydelåger, og tillige udgang til havetrappe ned til charmerende hyggekrog i haven. Her findes også det skønneste badeværelse med et utal af fine mesterlige finesser, udført i travertin og med højpoleret blue-pearl granitbord- og vindues plader. Fra hallen går den gamle fine trappe op til repos-stuen med god skabsvæg og adgang til dejligt stor hyggeligt gavlværelse. Fra repos-stuen er der dobbelt glasdørsparti ind til fantastisk lyst og skønt stort værelse/stue med loft til kip, synlige hanebånd og smuk udsigt over Hareskovens trækroner, med et væld af farver alt efter årstiden.
Husets store kælder indeholder 2 gode disponible og meget anvendelige rum, en god skabs-mellemgang med smukt klinkegulv, stort fyr-teknik- og vaskerum, samt godt ældre badeværelse. I kælderen er bevaret charmerende gamle døre, som vil kunne danne inspiration til indretningen af det sidste disponible rums udtryk.
Den enestående og helt ugenerte grund er anlagt med spændende forhave, græsplæne velegnet til leg og boldspil. Bagerst i haven opleves det nærmest skovagtig og her ligger også et godt udhus. Bagsværd har alle de gode tilbud for aktiviteter, sportsfaciliteter, svømmehal og rigtig gode skoler, en privatskole og den internationale skole få minutters gang herfra. Kom og oplev dette dejlige sted.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.