Se det digitale energimærke

Vandkarsevej 25A

, 2880 Bagsværd

1 / 79
Flot Nyhed tæt på alt
1 / 1
Flot Nyhed tæt på alt
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
8
1777 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
5.395.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 270.000
Brutto
i
23.849
Netto
i
20.284
Boligareal 170 m²
Kælderareal 64 m²
Carport 15 m²
Grundareal 1.140 m²
Værelser 6
Antal plan 3
Byggeår 1928 /2009
Sagsnummer 4400059
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 2.564
Ejendomsværdiskat 1.875
Renovation 213
Antenneforening 233
Grundejerforening 100
Skorstensfejning 42
Skadedyrsbekæmpelse 6
Husforsikring 357
Ejerudgifter i alt 5.391

Højt smukt og tilbagetrukket fra villavejen møder man denne fantastiske rødstensvilla - tag med mig op ad den flisebelagte indkørsel med plads til minimum 3 familiebiler, gennem havelågen og op ad den bugtede havegang, forbi det lille regnvandsforsynede væksthus og højbedene ved siden af, og med den dejlige murermestervilla lige foran dig - træd ind under det store smukke sydlandske overdækkede terrassemiljø, hvor vinrankerne pryder og sætter den rette stemning.
Under terrassetaget fører trappen med de fine balustre op til hoveddøren.
Den store lyse hall byder velkommen til en tur rundt i et hus hvor alt er fuldstændig istandsat, og et hus der er topisoleret efter nyeste principper, med nye døre, samt vinduer med lavenergiglas. Det flotte energimærke bunder foruden førnævnte også i et effektivt solvarmeanlæg, der en stor del af året forsyner huset med såvel varme som varmt forbrugsvand, forud for naturgasanlægget. Fra hallen kommer man ind i det skønneste lyse store køkken med baldakin, fyldningslåger, skabe helt til loftet og vitrine med lys - køkkenet går ud i dejlig spisestue så det fungerer som køkken-alrum, der ligger åbent vinkelret til den hyggelige stue. De fine hvide pudsende lofter og det smukke lyse "skibs-gulv" skaber en enkel og flot harmoni i rummene. Fra hallen giver den lille fordelingsgang adgang til godt værelse med dobbeltskab, det store dejlige soveværelse med masser af skabsplads bag lækre skydelåger, og tillige udgang til havetrappe ned til charmerende hyggekrog i haven. Her findes også det skønneste badeværelse med et utal af fine mesterlige finesser, udført i travertin og med højpoleret blue-pearl granitbord- og vindues plader. Fra hallen går den gamle fine trappe op til repos-stuen med god skabsvæg og adgang til dejligt stor hyggeligt gavlværelse. Fra repos-stuen er der dobbelt glasdørsparti ind til fantastisk lyst og skønt stort værelse/stue med loft til kip, synlige hanebånd og smuk udsigt over Hareskovens trækroner, med et væld af farver alt efter årstiden.
Husets store kælder indeholder 2 gode disponible og meget anvendelige rum, en god skabs-mellemgang med smukt klinkegulv, stort fyr-teknik- og vaskerum, samt godt ældre badeværelse. I kælderen er bevaret charmerende gamle døre, som vil kunne danne inspiration til indretningen af det sidste disponible rums udtryk.
Den enestående og helt ugenerte grund er anlagt med spændende forhave, græsplæne velegnet til leg og boldspil. Bagerst i haven opleves det nærmest skovagtig og her ligger også et godt udhus. Bagsværd har alle de gode tilbud for aktiviteter, sportsfaciliteter, svømmehal og rigtig gode skoler, en privatskole og den internationale skole få minutters gang herfra. Kom og oplev dette dejlige sted. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning