Se det digitale energimærke

Lærkebakken 14, Ordrup

, 4540 Fårevejle

1 / 68
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
1.325.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Udbetaling 70.000
Brutto
i
5.825
Netto
i
4.922
Boligareal 70 m²
Udhus 6 m²
Grundareal 1.200 m²
Værelser 5
Byggeår 1969 /2001
Sagsnummer 44000591
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 876
Ejendomsværdiskat 543
Renovation 186
Grundejerforening 42
Skorstensfejning 52
Skadedyrsbekæmpelse 2
Tanktømning anslået 67
Husforsikring 192
Ejerudgifter i alt 1.959

Skønt Jeppesen-hus i smukke Odsherred - tæt på fantastisk badestrand og indkøbsmuligheder

Lærkebakken 14
På Lærkebakken i det dejlige sommerland i Ordrup ved Fårevejle, ligger dette skønne familiesommerhus, sirligt passet og vedligeholdt, så Jepsen-huset formår at fremstå lyst og let med alle Jepsens-husets fine detaljer.
Huset har den dejligste store terrasse i hele husets længde og rundt på gavlen, så du hele eftermiddagen og aftenen kan sidde og nyde synet ud over trætoppene med dejlige glimt af vandet. Huset indeholder et hyggeligt indgangsparti hvor man kommer ind i det lille charmerende køkken i halv åben forbindelse med den skønne store lyse stues spiseplads med plads til 7-8 personer - herfra åbner den store stue sig i al sin charme med loft til kip, karnap der indfanger masser af lys ligesom fra udgangsdøren i skydedørs glaspartier til terrasseområdet også gør det - ud til det maleriske kuperede landskab vi er midt i. Mellem køkken og spise afdelingen går døren ud til lille mellemgang med dejligt soveværelse til den ene side og børneværelse til den anden side, samt det fineste toilet med bord/skabs/vask-arrangement. Brusebadet er bygget i det integrerede tidligere udhus langs sovevær. ene væg, hvor åbning evt. kunne etableres ind til.
Ved køkkenets stalddør går man ud i den herligste ugenerte gårdhave hvor man fornemmer en nærmest sydlandsk skøn afslappende atmosfære der skal opleves. Fra gårdgaven er der adgang om til haven, med det fine højt beliggende annekshus med overdækket veranda - gæstehuset indeholder vindfang og 2 dejlige værelser.
Her er basen for mange dejlige afslappende weekender og ferier med stilhed og ro til fordybelse og alle muligheder for familie og venners besøg og hygge. Mange gode stunder venter jer også ved den helt fantastiske badestrand med gode faciliteter og vejen dertil går gennem sommerbyen Ordrup med gode spisesteder og sommer-indkøb - og mangt en gå eller en cykeltur kan nydes helt ud på næssets skønne natur. Vi ses i det fantastiske Odsherred. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning