Klosterbakken 57, 4400 Kalundborg

Enkel og funktionel indretning. Let vedligeholdelse. Fine fælles faciliteter.

Enkel og funktionel indretning. Let vedligeholdelse. Fine fælles faciliteter.

Hus i Andelsboligforeningen Klosterbakken II, tæt på rekreative områder og Klosterskoven. 12 dobbelthuse med carporte som adskillelse. Gode materialer og lyse rum. Boligens udvendige vedligeholdelse varetages af andelsboligforeningen. Haven på ca. 200 m2, med flere terrasser og omkranset af den flotte avnbøg hæk der er ved at være oppe i højden og fint tæt, giver dig et sjældent fristed. De ordnede forhold og den sunde økonomi i Andelsboligforeningen, sørger for ro og orden på alle fronter.
Huset indeholder dejlig møblerbar entre med lyst klinkegulv, godt stort badeværelse med toilet, brusebad, skabe og vask i letholdt bordplade. Stort soveværelse med hel skabsvæg med praktiske skydedøre. Dejlig lys stue med hvide gipslofter, askeparketgulv og udgang til terrasse i hele husets længde. Halvåben forbindelse til JKE-køkken i det klassiske hvide design, i lys ask og gode hvidevarer. Fra køkken-alrum er der udgang til stor terrasse/forhave. Godt værelse/kontor med indgang fra køkken-alrum. Fra carport med praktisk isoleret udhus er der indgang gennem bryggers med bord/skab/vask i JKE design og den uundværlige vaskemaskine.
I soveværelse er der radiator, ellers gulvvarme overalt, leveret fra fjernvarme.
Der er stort fælleshus som du kan leje til arrangementer for familie og venner. Der er plads til 60 personer med alt tilhørende og 2 dobbeltværelser m/bad der ligeledes kan lejes til absolut rimelige priser.

Kom og få en snak med ejendomsmægler Helle Friis om hvad der er de store fordele ved at bo i andelsbolig.
Den udvendige vedligeholdelse af huset er "med i prisen". Haven er ugenert og overskuelig med store gode terrasser. Der er altid en god "nabo" i nærheden. Andelsboligforeningen Klosterbakken II er et trygt sted at bo.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.