Klosterbakken 61, 4400 Kalundborg

Charmerende stilren andelsbolig i sund og veldrevet forening med orden i tingene

Her har vi en charmerende og helt igennem moderne og lækker andelsbolig i hyggelig, velordnet og velrenommeret andelsboligforening med sund økonomi. Denne bolig har rigtig mange smagfulde detaljer at byde på i dens fantastiske veldisponerede planløsning og dejlig indkørsel med integreret carport med indgang til husets bryggers og til et godt udhus.
Fin lys klinke er valgt til entre, badeværelse, køkken og bryggers hvor resten af husets opholdsrum har hvidpigmenterede asketræs-gulve og hvide lofter overalt. Huset er forsynet med effektiv gulvvarme, med selvstændige termostater i hvert rum. Følg med mig en tur rundt i dette lyse spændende og velholdte hus:
Bred møblerbar entre, dejligt stort brusebadeværelse med hvid sanitet og lækkert bord- vaskarrangement med praktiske skuffer og et stort lysspejl over, samt praktiske opbevaringsskabe bag døren. Fint soveværelse med hel skabsvæg med praktiske skydelåger, der giver optimal udnyttelse af pladsen i både rummet og selve skabet. Rigtig lys stue med hyggestue afdeling og spisestue afdeling, store dejlige vinduespartier og udgang til den læ-fyldte overdækkede terrasse, der yderligere er forsynet med ekstra markise. Fin glasdør mellem gang og stue, samt fra stuen ud til spisekøkkenet hvor alt står i hvide elementer, sort højglans bordplade med nedfældet vask og alle hvidevarer i rustfri stål – stilrent og klassisk med stort vindues/dør-parti ud til terrasseområde. Et rigtig godt værelse samt fint bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, udgang til husets carport med udendørs vandhane samt dejligt udhus.
Den fint anlagte have er omkranset af fin bøgehæk og læhegn, og er forsynet med halv rotunde-skel ved den frie gavl, som forbinder den enkelt anlagte og flisebelagte forhave med den også flisebelagte og spændende japansk-inspirerede baghave med den dejligste store havepavillon hvor mange gode stunder kan nydes uanset vind og vejr fra tidligt forår til vinteren banker på. Der er opsat diskrete fine udrullelige læhegn der kan bruges efter behov.
En rigtig dejlig og stemningsfyldt bolig som vi vil glæde os til at byde jer velkommen til.
Klosterbakken II er et trygt sted at bo, og byder også på meget velholdte fællesarealer, stort veludstyret fælleshus med fest/møde- sal, godt køkken og alt udstyr til 60 gæster indendørs, garderobe og toiletter, samt mulighed for at leje dobbeltværelse med bad (der er to) til sine gæster.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.