Se det digitale energimærke

Ålholmparken 123

, 3400 Hillerød

1 / 62
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
2.650.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 135.000
Brutto
i
11.348
Netto
i
9.748
Boligareal 130 m²
Carport 12 m²
Udhus 6 m²
Grundareal 148 m²
Værelser 5
Antal plan 2
Byggeår 1973
Sagsnummer 44000623
Ejendomstype Rækkehus
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 962
Ejendomsværdiskat 1.625
Renovation 193
Grundejerforening 192
Skadedyrsbekæmpelse 6
Husforsikring 180
Ejerudgifter i alt 3.157

Arkitekttegnet enderækkehus, yderst velholdt og med rigtig fine rapporter

Nu kommer et skønt enderækkehus i det spændende og varierede Ålholmparken til salg og køberne får dagligt mulighed for at nyde at bo og skabe en fri, tryg og hyggelig tilværelse i denne familievenlige arkitekttegnede perle, i vedligeholdelseslette materialer og teak-hårdttræs døre, vinduer og besætninger. Det velindrettede 2 plans enderækkehus med lave anvendelsesudgifter, har dejligt lysindfald fra store vindues- og glasdørspartier og ovenlysvinduer, en fin lille flisebelagt forhave hvor morgenstilheden og formiddagssolen i læ kan nydes og den dejligste ugenerte bag-gårdhave med flisebelægning og bred blomstrende randbeplantning, samt overdækket område der med markise let kan udvides. Til ejendommen hører foruden et praktisk udhus til cykler, opbevaring eller hobby, et fælles carportanlæg med egen fast plads.
Boligen indeholder i stueplan entre med garderobe og adgang til fint gæstetoilet, med hvid sanitet og vask- skabsarrangement. Fra entreen går man ind i det åbne hyggelige køkken-allrum, med de lyse fine bøgetræsgulve som går huset igennem, hvor det lyse køkken står i sin pæne velholdte stand i originaldesign, opfrisket med nye greb. For enden af køkkenet kastes lyset dejligt igennem fra stuen i den halvåbne del. Fra køkken og gang går man ind i husets forstue/spisestue, der åbner sig op mod den store lyse højloftede stue. Loftet i stuen skråner mod haveglasdørspartiet og giver foruden den gode rumfornemmelse også en god akustik i rummet. Fra gangen fører trappen os op til 1.salen, hvor husets 2 dejlige værelser og det gode soveværelse med skabsvæg er, tillige med det store rummelige originale flisebadeværelse, som rummer både bruse- og karbad (bruseområdet anvendes i dag til den praktiske vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler) og har de varme mørkeblå og akvamarin-farvede mosaikfliser i det opvarmede gulv, og har hvid sanitet, samt bord- vask og skabsarrangement.
En helt igennem kvalitetsejendom i et dejligt kvarter med fællesarealer, legeplads og store grønne områder både for enden af vejen og på modsatte side. På denne fredelige plet kan din familie få den trygge frie opvækst og stadig tæt på daginstitutioner, skole, indkøb og offentlig transport, ikke langt fra Hillerøds gode handels- og kulturliv. Vi glæder os til at byde jer velkommen på fremvisning el. til åbne hus arrangementer. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning