Se det digitale energimærke

Hesteholm 1, Tågerup

, 4000 Roskilde

1 / 72
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
2.885.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 145.000
Brutto
i
12.362
Netto
i
10.635
Boligareal 110 m²
Udhus 72 m²
Grundareal 3.548 m²
Værelser 4
Antal plan 2
Byggeår 1906 /2003
Sagsnummer 44000651
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.330
Ejendomsværdiskat 917
Renovation 251
Skorstensfejning 57
Skadedyrsbek. 5
Tanktømning 60
Husforsikring 295
Ejerudgifter i alt 2.914

En dejlighed med unikke detaljer, sjæl og charme midt i den smukkeste natur lige udenfor Roskilde - Rigtig fine rapporter

Smukt og roligt beliggende 3548 kvm skønneste grund fører dig gennem verdener af overraskelser og smukke spændende oplevelser med et unikt og charmerende hus lige så fyldt med overraskelser i fine sunde materialer og et væld af detaljer - stedet for jer der ønske at bo i den frie natur, blot 2 km fra Folkeanlægget ved fjorden, 10 min. kørsel fra Roskilde og 300m fra Roskilde Lilleskole og busforbindelser.
Denne dejlige og smukt beliggende ejendom fremstår i pudset mursten med fine granit-detaljer, og med tegltag. Indgangspartiet der er skifferbelagt har adgang til udhuset og til selve boligen som indeholder entre med garderobeplads, lille teknikrum og adgang til husets flisebadeværelse med brusebad og lille bord/vask-arrangement med unik håndmalet keramisk vask. Fra entreen går man ind i huset charmerende køkken hvor første afdeling er granitflisebelagt køkkenbord med vask og halvmur mod det store dør/vinduesparti mod haven og den store lyse teglstensbelagte terrasse, hvorefter den anden del af landkøkkenet med keramisk kogeplade, køle/fryse-skab og indbygningsovn i stål, hylder og lyse vitrineskabe - herfra stor åbning til stuen/spisestuen med charmerende brænde- og brændeovnshjørne og flot loftsbjælke-konstruktion af Hemlock fyr-importeret direkte fra østlige Amerika, et helt fantastisk hyggeligt rum, hvorfra man går ind i det fine store soveværelse, hvor man som det første om morgen kan dreje hovedet og se op igennem haven og det skønneste æbletræ ved åbningen til atalierhaven. Fra den hyggelige spisestue/stue går trappen op i endnu en stue på 1.salen, hvor der fra det store gavlvindue er den skønneste udsigt over markerne, mosen og Kirkerup Kirke i baggrunden. 1.sals stuen er træbeklædt, træværket er lysluddet og danner rammen og et dejligt rum, hvorfra man kan gå ind i det store charmerende gavlværelse med stort dør/vinduesparti ud til den lukkede store altan med trappe ned på terrassen - et helt unikt rum til fordybelse, ro og eftertanke som skal opleves.
Fra den store terrasse og den smukt anlagte have går eventyrruten op til æbletræet og langs bindingsværksmuren i det lille lysthus/atelier med brændeoven og den herligste hyggestemning man kan tænke sig og med sin egen lille sol- og sansehave helt gemt fra omverdenen, og med adgang til den store plæne der skråner ned mod de åbne vidder og Kirkerup i baggrunden - eller i modsatte retning mod den lille nuværende skulpturhave og ned til "Maskinhuset" hvor der er sort klinkegulv, fin træbeklædning og strøm. Grunden rummer også et lille skov-hjørne med bålplads, samt plads med granitstenssamling. Ejendommens indkørsel og forhave er anlagt med sten og flotteste stensætninger i halv rotunde som byder enhver gæst varmt og smukt velkommen.

Vi glæder os til at vise jer denne unikke ejendom, som står med fine rapporter, god varmeøkonomi og sundt indeklima - hvor der kun er anvendt gode organiske produkter. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning