Hesteholm 1, Tågerup, 4000 Roskilde

Bestil senest d. 11/4-20 kl 18.00 dit eget åbne hus til Søn 12.April 2020 mellem kl 11-13 for vi passer godt på jer alle - En dejlighed med unikke detaljer, sjæl og charme midt i den smukkeste natur lige udenfor Roskilde - Rigtig fine rapporter

Smukt og roligt beliggende 3548 kvm skønneste grund fører dig gennem verdener af overraskelser og smukke spændende oplevelser med et unikt og charmerende hus lige så fyldt med overraskelser i fine sunde materialer og et væld af detaljer - stedet for jer der ønske at bo i den frie natur, blot 2 km fra Folkeanlægget ved fjorden, 10 min. kørsel fra Roskilde og 300m fra Roskilde Lilleskole og busforbindelser.
Denne dejlige og smukt beliggende ejendom fremstår i pudset mursten med fine granit-detaljer, og med tegltag. Indgangspartiet der er skifferbelagt har adgang til udhuset og til selve boligen som indeholder entre med garderobeplads, lille teknikrum og adgang til husets flisebadeværelse med brusebad og lille bord/vask-arrangement med unik håndmalet keramisk vask. Fra entreen går man ind i huset charmerende køkken hvor første afdeling er granitflisebelagt køkkenbord med vask og halvmur mod det store dør/vinduesparti mod haven og den store lyse teglstensbelagte terrasse, hvorefter den anden del af landkøkkenet med keramisk kogeplade, køle/fryse-skab og indbygningsovn i stål, hylder og lyse vitrineskabe - herfra stor åbning til stuen/spisestuen med charmerende brænde- og brændeovnshjørne og flot loftsbjælke-konstruktion af Hemlock fyr-importeret direkte fra østlige Amerika, et helt fantastisk hyggeligt rum, hvorfra man går ind i det fine store soveværelse, hvor man som det første om morgen kan dreje hovedet og se op igennem haven og det skønneste æbletræ ved åbningen til atalierhaven. Fra den hyggelige spisestue/stue går trappen op i endnu en stue på 1.salen, hvor der fra det store gavlvindue er den skønneste udsigt over markerne, mosen og Kirkerup Kirke i baggrunden. 1.sals stuen er træbeklædt, træværket er lysluddet og danner rammen og et dejligt rum, hvorfra man kan gå ind i det store charmerende gavlværelse med stort dør/vinduesparti ud til den lukkede store altan med trappe ned på terrassen - et helt unikt rum til fordybelse, ro og eftertanke som skal opleves.
Fra den store terrasse og den smukt anlagte have går eventyrruten op til æbletræet og langs bindingsværksmuren i det lille lysthus/atelier med brændeoven og den herligste hyggestemning man kan tænke sig og med sin egen lille sol- og sansehave helt gemt fra omverdenen, og med adgang til den store plæne der skråner ned mod de åbne vidder og Kirkerup i baggrunden - eller i modsatte retning mod den lille nuværende skulpturhave og ned til "Maskinhuset" hvor der er sort klinkegulv, fin træbeklædning og strøm. Grunden rummer også et lille skov-hjørne med bålplads, samt plads med granitstenssamling. Ejendommens indkørsel og forhave er anlagt med sten og flotteste stensætninger i halv rotunde som byder enhver gæst varmt og smukt velkommen.

Vi glæder os til at vise jer denne unikke ejendom, som står med fine rapporter, god varmeøkonomi og sundt indeklima - hvor der kun er anvendt gode organiske produkter.

PS - I denne tid passer vi også fysisk godt på hinanden:
Ved fremvisninger har vi forinden jeres besøg luftet ud – sprittet alle håndtag og bordflader af – sprittet
plastlommer med salgsmaterialer af, og holder den afstand vi skal ved primært at stå i de større rum og lade
jer selv træde ind i de mindre rum og alternativt bliver vi udenfor i det fri, hvor vi også runder besøget af. Efter
gæsternes besøg lufter vi igen ud og afspritter alle bordflader og alle ejendommens håndtag, således at vi
også passer godt på vore sælgere og deres familier.

Vi glæder os til at vise jer denne dejlige ejendom på betryggende måde :-)

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.