Se det digitale energimærke

Cederstien 16, Øster Lyng

, 4500 Nykøbing Sj

1 / 63
SOLGT på 12 dage
1 / 1
SOLGT på 12 dage
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Boligareal 68 m²
Grundareal 1.424 m²
Værelser 3
Antal plan 1
Byggeår 2007
Sagsnummer CEDER16
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 351
Ejendomsværdiskat 525
Renovation 181
Grundejerforening 67
Skorstensfejning 52
Skadedyrsbekæmpelse nr. 16 5
Husforsikring 219
Ejerudgifter i alt 1.400

Cederstien 16
Herligt beliggende i Østerlyng midt mellem Rørvig Nordstrand/Skærby og Nykøbing Sj Strand og havnemiljø, finder du på nr. 16, denne velbyggede sommerresidens i den fine og velkendte " Jeppsens-hus" kvalitet, endda som en 2i1 løsning, hvor nr. 14 er med særskilt ældre charmerende gæste-anneks på eget matr.nr. og som sælges samlet. Gåafstand til fineste badestrand, cykelafstand til Nykøbing Sj. Hyggeligt strand- og havnemiljø og alt dette blot 1 times kørsel fra Storkøbenhavn ad Holbækmotorvejen - perfekt beliggende for børnefamilien.
På denne dejlige dobbeltgrund er foruden det lille anneks med stue, m/overdækket terrasse og brændeovn, 2 små kamre og lille køkken, samt adgang til toiletrum - det store lyse Jeppesen gedigne bjælkehus med fantastisk stort køkken-allrum m/hvide fyldningslåger og stor lys stue med brændeovn, loft til kip og 2 store glasdørspartier ud til den herlige overdækkede terrasse, hvor mange skønne stunder uanset vejret kan nydes med godt selskab ved udekøkkenet eller i liggestolen på solpladsen. Fra stuen er der adgang til stor skøn hems med gavlvindue og adgang til det lille værelse med 2 sovepladser, samt skab. Fra entreen med lille garderobe, er der adgang til fint soveværelse med fast seng og skabe og til det velindrettede flisebadeværelse med godt brusebad, hvid sanitet med bord-vask- og skabsarrangement og vaskemaskine.
Det store bjælkehus er indvendig lyst med træ behandlet i hvidpigmenteret lud, gulv-vægge og lofter, samt hvide dør- og vindueskarme i alle rum, som sikrer optimal lysudnyttelse.
Skøn gammel opvokset ugenert have med lægivende randbeplantning, hyggelig bål-plads og fine brændestabler til aften- vinterhygge. Et dejligt sommerhus fra 2007 og et lille ældre sommerhus, beliggende i velfungerende sommerhusområde med 2 km til indkøb. Med Odsherredbanen kan du tage toget og være i Holbæk på 55 minutter. Fra Rørvig sejler færgen på 25 minutter til Hundested hvorfra der går tog til Hillerød. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning