Se det digitale energimærke

Ulveåsen 15, Hove Overdrev

, 2765 Smørum

1 / 67
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Se det digitale energimærke
Boligareal 240 m²
Carport 65 m²
Udhus 33 m²
Grundareal 18.661 m²
Værelser 5
Antal plan 2
Byggeår 2009
Sagsnummer GEB0323
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 2.002
Ejendomsværdiskat 2.546
Renovation 225
Grundejerforening 100
Skorstensfejning 79
Skadedyrsbekæmpelse 7
Vandkontrol anslået 100
Husforsikring 427
Ejerudgifter i alt 5.485

Når akitektonisk genialitet, kompromiløs kvalitetssans og øje for skønhed og funktionalitet går op i en højere enhed får man denne unika-ejendom

Allerede når man på den stille private vej møder den store kampesten med tallet 15 på, ved den bugtede indgangsallé, svinger bilen ind i den lærketræsbeklædte dobbelte carport med støbt gulv, er man klar over der venter en noget helt fantastisk, når man træder ud under overdækningen på den bredde slotsgrus-belagte havegang, der langs den store plæne i forhaven, fører op til denne kun 7 år gamle pragtvillas sydvestvendte vinduesfacade og store halvt overdækkede terrasseområde. Følg havegangen der fortsætter forbi nordgavlen omkring hjørnet - her må enhver stoppe op og nyde det tæmmede stykke vilde naturpark med birkeskov, der møder en og omgående giver dig ro i sjæl og krop.
Kom med hen til hovedindgangen her på nordøstsiden og lad os træde ind i denne brede entre der går helt igennem huset og opdag hvor højloftet og lys hele ejendommen er og hvor genialt alt hænger halvt åbent sammen, og kaster lyset gennem huset på smukkeste vis. I entreen er der adgang til gæstetoilettet der ligesom husets 2 store badeværelser er i lyse klinker i forskellig størrelse, men i samme tidsløse nuance og med hvid sanitet. Entreens garderobe er diskret placeret under trappen til 1.sal, overfor det lille teknikrum hvorfra gulvvarmen der leveres fra moderne varmepumpe (luft til vand) styres for hele huset (er IHCstyrings muligt). Den høje skydedør åbner til det flotteste stilrene lyse snedkerbyggede moderne køkken med skuffer og integration af flest mulige hvidevarer der alle er af mærket Siemens - køkkenets lethed og kvalitet understreges af den tynde flotte lyse gennemgående Corian-bordplade. Køkken-alrum med stor spiseplads ud mod sydvest sidens gulv til loft glaspartier, der ligesom alle stueetagens vindues- og alle husets dørpartier er af Amerikansk egetræ - og til gulvene er valgt intet mindre end Dinesens plankegulve der understreger de flotte gennemgående arealer boligen har. Den dejlige stue der er i halvåben forbindelse med køkken-alrummet har hyggelig pejseovn og udgang til den fuldt overdækkede sydvendte gavlterrasse og den store halvt overdækkede terrasse og den pragtfulde forhave. Går man langs glaspartierne gennem stuen og forbi køkken-alrummet og trappen, kommer man hen til den lange herlige opvarmede afslapningsbænk, hvor man rigtig kan tage det varme krus kaffe med hen når man trækker benene op og lader hvilen falde på mens dagens begivenheder bundfælder sig til synet af den skønne have og det dejlige lys der omgiver dig. For enden af gangen er et fint gæsteværelse/kontor og det dejlige master bedroom med walk-in-closet og eget stort lækkert badeværelse, ligeledes med Corian-bordplade og vaskemaskine - fra både værelse og soveværelse er der egen udgang til haven. Den store lyse 1.sal med loft til kip har stort fint gæsteværelse og rigtig fint gæstebadeværelse med brusebad og en meget stor stue (mulig evt. at opdele) med brændeovn, stort vinduesparti med dejlig malerisk udsigt og i gavlen udgang til stor træ-tag-terrasse med smuk udsigt til havens skønne natur. Når du atter går ned ad trappen til stueetagen, er så smukt et syn der for enden af trappen, det føles nærmest som om man går ned i haven, ligesom det i stueetagen virker som om naturen er blevet en del af boligen på smukkeste vis.
Dette er en mesterlig tænkt, tegnet og bygget ejendom som ligger i smuk omkringliggende natur og egen mark, hvor der kan etableres mange faciliteter efter eget ønske og interesse (dyre-folde, frugt- eller vinplanter, juletræer eller måske en natur-træningsbane), kun fantasien sætter grænser. Og her fra din private fredelige naturperle er du i gå- og cykel afstand til off. transport og i cykelafstand til stor Netto-butik - og når den næste nye Frederikssund motorvejsstrækning bliver færdig, vil man på ca. 8 minutter kunne køre ud til tilkørslen. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning