Se det digitale energimærke

Engbakken 19, Skuldelev

, 4050 Skibby

1 / 16
  • Ingen plantegning!
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Boligareal 55 m²
Carport 16 m²
Udhus 22 m²
Grundareal 2.998 m²
Værelser 2
Byggeår 1965 /2011
Sagsnummer HOLM0183
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 557
Ejendomsværdiskat 350
Renovation 178
Grundejerforening 50
Skorstensfejning 72
Skadedyrsbekæmpelse 3
Husforsikring 100
Ejerudgifter i alt 1.309

SOLGT SOLGT SOLGT Naturperle med udsigtspunkt til Fjorden SOLGT SOLGT SOLGT Lignende søges

Denne store unikke grund og hele egnen byder på en flora og fauna der slår alle ønsker og forventninger.
Fra grundens højdepunkt får sanserne ro ved synet ud over fjorden og den lille idylliske lokale havn for foden af udsigtsskranten, og med en ejendom til nedrivning står du med en helt fantastisk grund, der kan opfylde store drømme om et sommerhus i enestående natur.
Fra Frederikssund kommer du til Hornsherred over Kronprins Frederiks Bro. Drej til venstre og kør mod Skuldelev. og ud mod Roskilde Fjord ad Strandvejen. I dette naturskønne område ligger den lille stikvej Engbakken, hvor der for enden ligger den skønneste naturgrund med en opadskrånende bakke, hvor der på toppen er den smukkeste udsigt over fjord og land.
Engbakken 19 har naturen i baghaven og hele det unikke område ved fjorden med enge, vand og strand. Du disponerer selv, indenfor områdets gældende regler, over hvordan du vil bebygge og bruge denne sjældent udbudte mulighed - hvor tiden kan nydes mellem Lindetræer, Svalerod, Edderkoppeurt og åsområdets karaktaristiske Smalbladet Klokke og Blodrøde Storkenæb, her hvor mangfoldige sangfugle er og Natravnen, Flagspætte og den sjældne Sortspætte er hørt.
På grunden er der også mange nyplantede bærbuske, "økologisk" urtehave med 5 højbede og et lille væksthus - samt dejlig velanlagt blomsterhave med mange skønne natursten og blomster året rundt.
Her er du og din familie i kort gåafstand til strand, eng og Skuldelev Havn. Den lille hyggelige havn er altid et besøg værd og der er cykeludlejning om sommeren, så dine gæster får mulighed for at cykle til købmanden i Skuldelev og ikke mindst besøge Selsø Slot og Kirke. Østby og Østskoven er endnu et spændende og utrolig flot område, ligeså Jægerspris Slot og omegn.
Når den nye Kronprinsesse Marys bro der forventes færdig i 2019 er klar, vil denne skønne plet ligge kun 8 minutters kørsel fra broens anløb ved Tørslev Hage, men uden for hørevidde.
Sydfra kommer du til Skuldelev fra Holbækmotorvejen, afkørsel ved Gevninge og så nordpå gennem Hornsherred til Skibby. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning