Se det digitale energimærke

Rosenly 8, Kattinge

, 4000 Roskilde

1 / 42
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Boligareal 50 m²
Udhus 9 m²
Grundareal 1 m²
Værelser 3
Antal plan 1
Byggeår 1960 /1985
Sagsnummer KNUD0295
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Renovation 159
Grundejerforening 42
Leje af grunden 2.217
Tanktømning anslået 67
Husforsikring 182
Ejerudgifter i alt 2.666

SOLGT PÅ 3 UGER - Sommerhus med fantastisk beliggenhed og udsigt fra hus og have over Kattinge vig

Rosenly 8, Kattinge, 4000 Roskilde
Kun 8 km fra Roskilde Station & 43 km fra København Centrum (37 min. kørsel) Blot 3 km til Boserup skov

Drømmer du om, fra både dine stuevinduer, spisebordet, stalddøren, din terrasse, dit lille udekøkken og haven, at kunne nyde synet over vandet i Kattinge Vig med Boserupskoven som baggrund og et glimt af Store Kattinge Sø tillige - SÅ BEHØVER DU IKKE NØJES MED AT DRØMME MERE - FOR HER ER DET VIRKELIGHED
Dette pragtfulde hyggelige lille sommerhus har i mange år været rammen om en families dejlige fri- og feriestunder, i omgivelser så dejlige at man ikke kan få nok, ens blik trækkes hele tiden mod den smukke og helt unikke udsigt, smuk på alle årstider - Det hele kan nydes fra både grund og hus. Og går man blot et smut forbi nabogrunden, så er man på engen hvor den lille badebro stikker ud i vigen, her fra broen kan man sidde med fødderne i vandet og nyde aftenstemningen over vandspejlet og lade roen sænke sig.
Det lille træhus rummer mindre køkken med spiseplads til 2-3 pers. Halvåben forbindelse til tv-stuen hvorfra man går to trin ned i den dejlige spisestue med "filosof-stolen" i hjørnet. Fra stuen kan man gå ind i det lille soveværelse med garderobeskab eller ud i baggangen med skabsplads og adgang til toilettet med lyst mosaik-gulv og beskedent brusebad. For enden af baggangen går stalddøren ud til den smalle flisegang ved gavlens lille udekøkken. Der er lyse træplade- og listelofter og blændgulve med vinyl eller tæpper - Alt er af ældre dato, men sirlig holdt gennem årene, og huset har tag der kun er et par år gammelt.
Den fine lille ugenerte have har dejlige læ- og terrasseområder flere steder og flot varieret beplantning så der altid er grønt og noget der blomstrer sommeren igennem. Bagerst i haven er mindre udhus som er opdelt i lille værksted og opbevaringsrum, og så er der et mindre væksthus til sommerens tomater m.v.
Kom og oplev denne dejlige plet i vores smukke kystrige land.
Sommerhus på lejet grund efter god gammel dansk tradition & Køber vælger selv om 24- eller 30 årig lejekontrakt (uopsigelig for udlejer på alm. bet.) ønskes.

El-varme, indlagt vand og spildevands-afledning til trixtank 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning