Se det digitale energimærke

Fasanvej 10

, 4300 Holbæk

1 / 49
SOLGT lignende søges
1 / 1
SOLGT lignende søges
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Se det digitale energimærke
Boligareal 142 m²
Kælderareal 9 m²
Garage 36 m²
Udhus 46 m²
Grundareal 562 m²
Værelser 5
Antal plan 3
Byggeår 1920 /2002
Sagsnummer MABETH-1
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.105
Ejendomsværdiskat 1.458
Renovation 253
Skorstensfejning 79
Skadedyrsbekæmpelse 13
Husforsikring 358
Ejerudgifter i alt 3.266

SOLGT SOLGT SOLGT Lignende søges til 4 købeklar kunder der venter i spænding RING TIL OS I DAG

Pudset fantastisk murermestervilla, i skønt byggeforeningskvarter, der emmer af maritim ro, balance og trivsel, velbeliggenhed for hele familien - udbydes nu til salg.
Vi er blot et par hundrede meter fra Fjorden midt mellem den historiske Gl. Holbæk havn og den nyere Marina tæt på Golfbanen. Vi er i gå og cykel-afstand til Daginstitutioner, Skoler, Uddannelsessteder, Idrætsfaciliteter, flere anlæg og legeplads, Shopping og daglige indkøb, samt Akut-sygehus. Fin offentlig transport, samt tilgang til motorvej mod Roskilde (25 minutter), København (45 minutter) og Kalundborg (40 min.). Masser af arbejdspladser i og omkring Holbæk og også rigtig gode pendlerforhold.
Denne drømmevilla rummer de dejligste lyse højloftede opholdsrum, et herligt romantisk tårnværelse, en garage der overrasker og giver uendelig mange muligheder, samt et stort værksted/hobbyrum for enden at den velfungerende lille have som også rummer dejlig ugenert gårdhavemiljø og uundværligt brændeskur og cykel/redskabsskur.
Stueplan indeholder entre, dejligt stort nyere køkken m/moderne fyldningslåger og træbordplade i åben forbindelse med spisestuen, hvorfra de originale dobbelte fløjdøre fører ind til den hyggelige dagligstue. Fra køkkenet adgang til stort godt bryggersrum med klinkegulv, lang skabsvæg, bord/vask-arrangement og vaske- og tørremaskine og udgang til den herligste gårdhave. Fra bryggers er der adgang til det lyse flisebadeværelse med hvid sanitet - og fra bryggers går man også frem til det spændende tårnværelse, fyldt med lys og hygge hvad enten det vil blive brugt som soveværelse/klinik/arbejdsværelse el. teenageværelse. I entreen er der nedgang til 9 kvm tør kælder der snildt kunne blive til en lille vinkælder eller lignende, og under trappen op til 1.salen er der et fint viktualierum. Den højloftede 1.sal har møblerbart repos, lyst værelse med kik over fjorden, lille toiletrum m/vinylsvejset gulvbelægning, skønt stort rummeligt gavlværelse med synlige loftsbjælker og fransk altan mod haven - over 1.salens to værelser, er i det ene en hems til opbevaring og det andet har en hems til hygge og sjov for gæster, børn og barnlige sjæle.
Sjældent kan en hel familie få så mange ønsker opfyldt i byens eftertragtede ældre villakvarter som her, og når dørene til den tidligere garage og det store værksted/hobbyrum åbnes - ja så åbnes dørene for at udleve alle dine og familiens drømme for en tilværelse med fordybelse, kreativitet og aktiviteter for den heldige familie, der flytter ind her på Fasanvej 10 i Holbæk, nær Fjorden og centrum. Kom og oplev denne oase som kan give din familie energi og frie muligheder mange år ud i fremtiden.
Fint tilbud -Sælger har godkendt at der på prisen kan ydes et rimeligt nedslag til hjælp til evt. etablering af ny varmekilde, hvis køber ønsker Naturgas eller andet - ring for nærmere herom, eller vi kan tale om det ved fremvisning eller dit besøg på åbent hus.
Link til live 3D tegning over hvordan planløsningen kan blive ved købers evt. ombygning - her får du mulighed for selv at arbejde med planløsninger God fornøjelse
klik her for at se linket 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning