Se det digitale energimærke

Toftegårdsvej 26

, 3500 Værløse

1 / 34
Solgt på kun 1½ md.
1 / 1
Solgt på kun 1½ md.
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Se det digitale energimærke
Boligareal 126 m²
Kælderareal 146 m²
Carport 40 m²
Grundareal 1.351 m²
Værelser 4
Antal plan 2
Byggeår 1966
Sagsnummer MPLV0299
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 2.589
Ejendomsværdiskat 1.838
Renovation 252
Grundejerforening 8
Skorstensfejning 41
Skadedyrsbekæmpelse 8
Husforsikring 223
Ejerudgifter i alt 4.960

SOLGT SOLGT SOLGT Ejendomme i Værløse og omegn søges til ventende købere RING I DAG

Ønsket om at finde en over 1300 kvm stor velanlagt grund i byen mellem søer og skov, i attraktivt præsentabelt ældre villakvarter- tæt på alt hvad din families medlemmer skal bruge - opfyldes her uanset om du vil bygge ny drømmevilla eller vil gennemrenovere eksisterende store ejendom med stor dejlig udestue og fuld højloftet kælder. Huset har ikke mindre end 3 toiletter og 2 store badeværelser, det ene badeværelse med direkte adgang fra soveværelset. Fra det fine indgangsparti, træder du ind i flot hall-lignende entre, med bred trappe ned til den yderst anvendelige store kælder, der går helt ud under husets udestue. I stueplanet er der fra hallen adgang til det store soveværelse, børneværelse, gæstetoilet, kæmpe stor vinkelstue med muret pejs og det autentiske 60ér køkken med udgang til hyggelig lille terrasse. Kælderetagen er yderst anvendelig med flere store disponible rum, det store originale badeværelse og fyrrum med jordvarmeanlæg der skal hovedrepareres eller evt. udskiftes. Her får du en sjælden og helt enestående mulighed, hvor kun din fantasi kan sætte grænsen.
Den 1.345 kvm store ugenerte grund, er flot anlagt med dobbelt carport hvorfra man træder op i denne. Ens helt egen verden, som åbner sig for øjnene af en, et syn af dejlig ældre beplantning, flisegange i fineste ølands-sten, stor plæne og et indgangsparti, der fortæller hvor fin en villa dette var - og kan blive igen, når de rigtige kommer til og løfter den tilbage til sin storhedstid.
Ikke alle er til renoveringsprojekter, og de der ikke er, vil her se en fantastisk mulighed for, endda i byen, at kunne opføre en flot ny villa, som både den smukke store grund, og det pæne og rolige villakvarter indbyder til. Men hvem er ikke til en bolig i gå el. cykelafstand til bus, tog, skole, daginstitution, fritidsaktiviteter, driveinbio, indkøb m.v. og nær søer og skov.
Dette sted skal kort og godt opleves - så ring og aftal en tid for fremvisning. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning