Se det digitale energimærke

Askelunden 8

, 4270 Høng

1 / 34
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Se det digitale energimærke
Boligareal 145 m²
Carport 35 m²
Udhus 15 m²
Grundareal 803 m²
Værelser 5
Antal plan 1
Byggeår 2008
Sagsnummer OMAR-91
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 494
Ejendomsværdiskat 1.375
Renovation 197
Antenneforening 300
Grundejerforening 100
Skadedyrsbek. 4
Husforsikring 279
Ejerudgifter i alt 2.749

SOLGT SOLGT SOLGT SOLGT SOLGT

Flot nyere rødstensvilla i handels- og uddannelsesbyen Høng
Denne dejlige familievilla er indrettet i en grundplan uden spilplads og yderst funktionelt. Boligen er opført i lækre materialer og med omtanke for det skal være lyst, kvalitetsmaterialer, let at renholde og helt afgørende energi- og miljøvenligt. Alle eller nærmere de få punkter (ud fra de ved dette byggeris gældende punkter under AB 92) fra 1 års gennemgangen og senest 5 års gennemgangen, er afklaret og udført til sælgers fulde tilfredshed.
Boligen idenholder:
Entre med adgang til et af de 3 dejlige store værelser og det store bryggers med vaske- og tørremaskine, samt fjernvarme- og genvex installation. Fra entre går man ind i det lækre lyse køkken-all-rum med HTH- elementer i lyst træ og hvidevarer i rustfri stål - den gode spiseplads er ud for karnap med glasdørsparti ud til terrasse og haven. Fra all-rum er der halvåben gang til den ene af husets lækre badeværelser, samt endnu 2 dejlige værelser - og for enden en skrå åbning mod husets hyggelige stue, der ligeledes har udgang til haven og den overdækkede del at terrasseområderne. Bagerst i huset finder man forældresoveværelset med fuld skabsvæg helt til loftet og adgang til det store badeværelse med såvel brusebad, samt stort hjørnebadekar og bordvask- arrangement.
Den velanlagte have har stor dobbelt carport, flisegang rundt om huset og stort og hyggeligt terrasseområde med både overdækket og frie arealer. Fra grunden er der den smukkeste udsigt til det åbne landskab og hele grunden er omkranset af bøgehæk. Græsarealer, drivhus og fin plads til evt. urtehave eller blomsterbede. En smuk og let holdt ugenert have.
Perfekt bolig til den moderne travle familie der gerne vil bo lækkert, centralt og nemt, nær smuk natur. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning