Se det digitale energimærke

Søager 1, Store Valby

, 4000 Roskilde

1 / 55
SOLGT på 3 mdr lign.søges
1 / 1
SOLGT på 3 mdr lign.søges
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Se det digitale energimærke
Boligareal 150 m²
Carport 39 m²
Udhus 8 m²
Grundareal 1.315 m²
Værelser 5
Antal plan 1
Byggeår 1971 /2010
Sagsnummer SALG0267
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.607
Ejendomsværdiskat 1.400
Renovation 269
Grundejerforening 29
Skadedyrsbekæmpelse 2
Husforsikring 256
Ejerudgifter i alt 3.564

Skøn bolig m/plads til aktiviteter - Godt isoleret hobbyværksted /studie/atelier el. hvad du drømmer om

Bo i det dejlige og eftertragtede villakvarter ved det smukke engområde med bord- bænke, bålplads og et rigt dyreliv i den farverige natur, hvor et fint stisystem fører til både skole, daginstitution og fritidsaktiviteter i dette velfunderede lokalsamfund som byder på idræts- og foreningsliv for hele familien, samtidig med at man har fin indkøbsmulighed knapt 1 km herfra. Lige henne om hjørnet kører bussen som nemt og hurtigt fragter børn og job-pendlere til og fra Roskilde på få minutter og for bilisterne kommer man ligeledes hurtigt frem til motorvejstilkørslen.
Når du drejer ind på hyggelige Søager møder du den fineste enkle og stilrene forhave anlagt med brede flisegange brudt af flotte letholdte bede og med indkørsel i begge sider til de 2 carporte - husets ligeså stilrene facade med nyere kvalitetsvinduer og flotte murværk står skarpt og bevidner godt håndværk.
Denne gedigne murstensvilla er hele vejen igennem velholdt, altid passet og vedligeholdt så den i dag fremstår attraktiv for den moderne børnefamilie og endda med plads til gæsteafdeling/liberalt erhverv med eget toilet og egen indgang. Man har nu en opdateret indretning med kvalitets interiør så den i dag byder på lækkert nyere flise-badeværelse med herlig gulvvarme og fint brusebad - og med det dejligste velindrettede Svane-køkken i halvåben forbindelse med stor spisestue hvorfra der er udgang til det herligste store terrasseområde i den store velanlagte have på den 1.315 kvm store grund. I køkkenet finder man mange gennemtænkte detaljer og virkelig kvalitets-hvidevarer. Derudover byder villaen på ikke mindre end 4 store værelser hvoraf de 2 snildt kan udpeges til forældresoveværelse alt efter hvilken ende af boligen man måtte ønske at være i.
Fra spisestuen er der sprosseglasdørsparti ind til den dejligste pejsestue med råpudset bagvæg og fin vinduesfacade mod den lyse fine have. Fra stuen går man ind i stort værelse, perfekt til gæsteværelse/teenager afdeling med egen indgang og adgang til flise-gæstetoilet. Endelig er der et godt, praktisk og stort bryggers med bordvaskarrangement og det velfungerende naturgasfyr som sikrer den fornuftige varmeøkonomi.
Den flotte forhave er anlagt så den kræver et minimum af pasning, i de to flotte bede med køn effektiv bunddække pipler forårsblomsterne frem. Garagen bag den ene carport er ombygget til dejligt hobby-værksted. Den store baghave er smukt og enkelt anlagt i stramme linjer med et godt drivhus der med lidt hygge-arbejde og grønne fingre kan levere friske tomater og agurker til madpakken og krydderier til maden.
Et godt område med mange muligheder for dig og din familie mange år fremover. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning