Se det digitale energimærke

Nyvej 6

, 4220 Korsør

1 / 74
Solgt lign søges
1 / 1
Solgt lign søges
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Se det digitale energimærke
Boligareal 153 m²
Kælderareal 54 m²
Grundareal 181 m²
Værelser 5
Antal plan 4
Byggeår 1903 /2008
Sagsnummer SALG0279
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 444
Ejendomsværdiskat 692
Renovation 265
Antenneforening 149
Skorstensfejning 56
Skadedyrsbekæmpelse 8
gebyr 1
Husforsikring 515
Ejerudgifter i alt 2.129

SOLGT SOLGT SOLGT Lign. søges

Træd indenfor i dette skønne gamle byggeforeningshus i bedste Nyboder/Kartoffelrække stil - nænsomt istandsat så de tidligere 3 boliger i dag udgør dette helt fantastiske og charmerende hjem. En helt unik oplevelse venter dig bag disse døre. Husets 153 kvm beboelse er indrettet på de 3 beboelsesplan hvor den oprindelige trappeopgang nu fører dig rundt i hver sin fine og funktionelle verden - og hertil kommer den fulde og meget anvendelige kælder.
Velkomsten sker på fint repos og et par trin oppe finder man de sammenhængende 2 store lyse dejlige stuer, der som i de øvrige opholdsrum har de afslebne og lysnede originale gamle trægulve og højt til loftet der er pudset. Spisestuen står i halvåben forbindelse med det velindrettede køkken med fin udsigt over gårdhaven som man både fra kælderetagen og ad spisestuens glashavedør kommer ud i. Denne gårdhave er noget af det mest idylliske man kan tænke sig, en oase fyldt med læ og solkroge og et væld af skønne blomster, grønne planter, træer og frugttræer, samt overdækket terrasse og lille drivhus. Etagen herover byder på 2 store og gode højloftede børne/gæste- eller arbejdsværelser og et lidt mindre værelse. Alt dette inden vi nu begiver os op til øverste etage med masterbedroom, med karnap og stor skabsvæg og et rigtig fint charmerende flisebrusebadeværelse i lyst design og dejligt bord-vask-arrangement med dobbelt håndvask.
Under alle disse skønne herligheder findes fuld og meget anvendelig kælder med både skabsgang, værksteds-fyrrum og stort godt vaske/bade og arbejdsrummed særskilt fint lille toiletrum og opgang til den skønne store gårdhave i charmerende forskellige niveauer og med hyggepladser til alle dagens og aftenens mange afslappende stunder.
Korsør er ikke alene en velbeliggende pendlerby, med let adgang til motorvejen og rigtig fine togforbindelser men også en kystby med lystbådehavn, sports- og foreningsliv, rig på kunst og kulturelle tilbud året igennem. I byen og i de omkringliggende områder findes store gode arbejdspladser som fx Slagelse sygehus, Novo Nordisk, Statoil, Stigsnæs og Westrup for blot at nævne nogle få. For børnene er der gode skoler og daginstitutioner og et væld at fritids- og sportsaktiviteter.
Vi byder velkommen i denne skønne byvilla og vi holder kaffen/theen varm så du kan sidde på den dejlige terrasse eller i spisestuen og lade dig opsluge af dette fine sted. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning