Se det digitale energimærke

Udmarken 77

, 4400 Kalundborg

1 / 33
SOLGT Lign. søges
1 / 1
SOLGT Lign. søges
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Boligareal 41 m²
Udhus 6 m²
Grundareal 1.000 m²
Værelser 3
Antal plan 1
Byggeår 1963
Sagsnummer SALG0331
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 323
Ejendomsværdiskat 394
Renovation 160
Grundejerforening 50
Skorstensfejning 39
Skadedyrsbekæmpelse 3
bådlav anslået 25
Husforsikring 208
Ejerudgifter i alt 1.201

SOLGT - Lille hyggeligt sommerhus med "mormor-køkken" kun 3 minutters gang til den smukkeste strand SOLGT

I 3. række fra strandengen ned til den naturskønne strand på nordvest Sjælland finder man dette hyggelige lille velindrettede sommerhus der, gult som sommersolen, byder dig velkommen til mange stunder i afslapning med familie og venner.
Den fantastiske kyststrækning indbyder til mange morgendukkerter og strandture i al slags vejr, få hundrede meter fra dette skønne lille sommerhus.
Træhuset er indrettet med sødt lille autentisk "mormor-køkken" med 3-gasblus på det gl.terrazzo gasbord, køleskab og bord med vask, under- og overskabe og udgang til læ-terrassen ud mod den gamle ugenerte have. Lille soveværelse/børneværelse med fast lille skab, og den skønneste stue med hvidmalet loft til kip og et vinkelhjørne med fast bænk, fin lille brændeovn og stort vindues- og dørparti ud til den overdækkede store terrasse, ligeledes med faste bænke og masser af mulighed for at forlænge sommeren og udnytte at man kan være ude og sidde lunt og godt uanset vejrlig. Badeværelset er nyere og dejlig stort med vinylgulv og brusebad, samt hvid sanitet. Fra badeværelset er der udgang til den lille overdækkede gårdhave med børne/gæste anneks-værelse med køjesenge.
Den store gamle have er vedligeholdelsesnem og med i handlen følger fin jolle med årer, redningsveste og "transportvogn", så man rigtig kan nyde kystens mange muligheder og det lille bådelav har vedtaget at etablere rampe m/spil til søsætning af joller/småbåde - en udgift sælger betaler sin andel af etableringsomkostningerne til. I haven er ligeledes et lille udhus med brændeskur.
Dette dejlige lille sommerhus giver hele familien et tiltrængt fristed i den smukkeste natur, en hyggelig base for mange dejlige stunder sammen med dem man holder af - alle forhold er klar til dig og din familie, her ved den spændende badestrand, hvor badebroen, der når ud til den rene hvide sandbund, opsættes hvert år ved badesæsonens start. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning