Se det digitale energimærke

Klosterbakken 42

, 4400 Kalundborg

1 / 38
  • Ingen plantegning!
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Se det digitale energimærke
Boligydelse 8.959
Varmeudgift 1.278
Boligareal 125 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 2008
Husdyr tilladt Ja
Fremleje tilladt Nej
Sagsnummer SALG0355
Ejendomstype Andelsbolig
Energimærke
Boligydelse (måned):
Boligafgiften 8.696
Grundejerforeningskontingent 263
Boligydelse i alt 8.959
Andelen:
Maksimalpris 632.174
Anslået teknisk pris 1.557.431
Andelens fordelingstal 4,41 %
Enhedens del af gælden 1.557.431
Foreningen:
Samlet gæld 35.343.840
Boligenheder 24
Erhvervsenheder 0
Beskrivelse af lån
i
DLR , kr. 26.464.934 - Afdragsfrihed ja indtil 2022 - Næste rentetilpasning 01-10-2017 - Udløb 27. Møns Bank , kr. 8.469.579 - Afdragsfrihed nej - Udløb 7.

SOLGT SOLGT SOLGT Lignende søges til ventende købere - Vågn op med udsigt til Klosterskoven i trygge omgivelser

Sund og tryg Andelsboligforening. Let vedligeholdelse. Fine fælles faciliteter.

Vågn op til den skønneste udsigt til skov og grønne områder, en udsigt du også nyder fra dit køkken, opholdsrum og terrasserne.
Hus i Andelsboligforeningen Klosterbakken II, tæt på rekreative områder. Der er stort fælleshus som du kan leje til arrangementer for familie og venner. Der er plads til 60 personer med alt tilhørende og 2 overnatningsværelser der ligeledes kan lejes. En sund Andelsboligforening med orden i tingene og god økonomi - Tryghed på alle fronter.
12 dobbelthuse med carporte i midten som adskillelse. Gode materialer og lyse rum. Boligens udvendige vedligeholdelse varetages af andelsboligforeningen. Haven på ca. 250 m2 er med flere terrasser, haven er omkranset af bøgehæk og læhegn. De ordnede forhold og få men gode regler sørger for ro, orden og bevarelse af et kvalitetsindtryk, når man kommer til kvarteret.
Huset har gulvvarme og er forsynet med tidløst lyst kvalitetsinteriør fra JKE design. Boligen indeholder møblerbar entre med klinkegulv, lækkert stort badeværelse med hvid sanitet, brusebad, skab og bord/skabs-vaskarrangement. Stort soveværelse med hel skabsvæg og vindue mod Skoven. Dejlig stor og lys stue, med askeparketgulv og udgang til stor skøn terrasse. Stuen står halvt i forbindelse med spiseafdelingen af det flotte spisekøkken med alle gode hvidevarer. Fra det dejlige spisekøkken er der udgang til lille flisebelagt have med udsigt til Klosterskoven og et lille overdækket terrassehjørne. 2 gode værelser med indgang fra stuen. Fra den integrerede carport med praktisk delvis isoleret udhus, er der indgang gennem bryggers med bord/skab/vask i hvid JKE-design og den uundværlige vaskesøjle. I soveværelse er der radiator, ellers gulvvarme overalt, leveret som fjernvarme.
Den udvendige vedligeholdelse af huset er "med i prisen", da det er Andelsboligforeningen der står for dette, og således er en del af boligafgiften. Den dejlige lille have er delt med forhave hvor der er udgang fra stuens store vinduesparti, og fin flisebelagt baghave og de på ejendommen værende havemøbler kan medfølge i handlen. Fra baghaven er der en låge ud til de store velholdte fællesarealer og i den tilhørende flisebelagte indkørsel med carporten kan der snildt holde 2-3 biler. Der er altid en "nabo" i nærheden og Andelsboligforeningen Klosterbakken II er et trygt sted at bo.
Køber betaler udover købesummen i alt kr. 5.000,- i dokumentomkostninger, bestående af kr. 3.000,- til Andelsboligforeningen og 50% af vurderingsrapport anslået til kr. 2.000,-
Prisen er fastsat ud fra bevidstheden om at gulvene generelt i huset er er lidt slidte, og at den overtages af køber som den fremstår ved besigtigelsen.
Ved hurtig handel og overtagelse, får du mulighed for at gøre en ekstra god handel, en mulighed du kan høre om ved fremvisningen el. til åbent hus - Andelsboligen sælges efter først til mølle princippet - så ring allerede i dag. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning