Se det digitale energimærke

Skolegade 20, Kirke Helsineg

, 4281 Gørlev

1 / 50
SOLGT lign.søges
1 / 1
SOLGT lign.søges
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
1
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 7.192
Brutto
i
24
Netto
i
18
Boligareal 132 m²
Grundareal 840 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 2006
Sagsnummer SALG0387
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 629
Ejendomsværdiskat 831
Renovation 246
Skorstensfejning 79
Skadedyrsbekæmpelse 6
Husforsikring 295
Ejerudgifter i alt 2.086

Dejlig nyere trævilla i høj kvalitet og med gulvvarme - Sundt indeklima

Ingen stress på vej hjem fra arbejde - for her i byen har du alt familien skal bruge.
I dette fine træhus finder man det sunde indeklima, varme i de støbte gulve overalt i husets 112 kvm spændende kvalitetsbeboelse fra 2006 med mange fine detaljer, så som primært loft til kip, dekorative afslutninger og kontrastnuancer, anvendt i indbygget interiør, også i køkken og badeværelse.
Huset indeholder god entre med adgang til husets 2 dejlige store værelser med indbygget skuffeopbevaring, stort flot forældresoveværelse med skabsvæg og lige på modsatte side af gangen ligger husets fine flisebadeværelse med lækkert skabs- bord/vask- arrangement og brusebad.
Fra entreen kan man gå op ad solid trappe til den herligste hems på 24 kvm, hvor der fx kan være gæste-sovepladser og/eller rigtig teenager-hule. I den anden ende af entreen åbner sig det dejligste store lyse køkken-alrum med åben forbindelse til stuen - masser af lys og charme med dobbelt glasdør ud til stor ugenert terrasseområde, hvor den enkle og reelle let holdte have ligger.
Ved indgangspartiet ligger det lille fyrrum og havegangen frem til boligens indgangsdør. I forhaven og eller langs husets ene gavl er der fin mulighed for at kunne etablere smart carport evt. med udhus.
Fra denne dejlige plet er hele familien i gå eller cykelafstand til skøn badestrand, indkøb, off.transport og gode sportsfaciliteter. På den stille villavej, ligger den meget populære Kirke Helsinge skole, som har klasser fra 0. til 9. klasse og 2 min. gang til daginstitution. For enden af vejen ligger det store grønne rekreative område, der også rummer udendørsfamiliens gratis anlagte "fitness-bane" i det fri. Skulle du ønske at handle i større supermarkeder eller specialbutikker, byder byen Gørlev, blot 4 km fra din hoveddør, på mange af disse, samt nem off.forbindelse til handels- og uddannelsesbyerne Høng, Kalundborg og Slagelse.
Kom og oplev, hvor meget lys og dejlig velbeliggende bolig du kan få for rimelige penge, tillige med et sundt indeklima og god varmeøkonomi. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning