Se det digitale energimærke

Pilevej 21

, 4490 Jerslev Sjælland

1 / 35
NYHED SOLGT på 1 ½ md.
1 / 1
NYHED SOLGT på 1 ½ md.
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Se det digitale energimærke
Boligareal 103 m²
Garage 23 m²
Udhus 7 m²
Grundareal 700 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 1968 /1983
Sagsnummer SALG0411
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 447
Ejendomsværdiskat 665
Renovation 206
Grundejerforening 100
Skadedyrsbekæmpelse 4
Husforsikring 375
Ejerudgifter i alt 1.796

NYHED SOLGT PÅ KUN 1½ måned

I hyggelige Ubby, hvor alle faciliteter for hele familien er indenfor gå- og cykelafstand til indkøb, skole, idrætsanlæg og off.transport, ligger på rolige Pilevej dette velbyggede murstenshus og venter på ny familie, efter i mange år at have dannet rammen om en tryg og fredelig hverdag for sælger. Bag den flot klippede hæk ligger huset med sine velindrettede 103 kvm beboelse, som rummer stort bryggers med vaskemaskine og fjernvarmeinstallation, lille fordelergang midt i huset hvorfra man går ind til rummeligt soveværelse med skabsvæg, 2 gode værelser m/fast skab, hoveddørens indgangsparti med garderobe og den fineste store vinkelstue med utrolig velholdt parketgulv, der står spejlblankt i lyset fra det store vinduesparti mod den dejlige udestue, der på bedste vis forlænger sommersæsonen år efter år. Husets lille køkken står fint i sin originale form med den tids faste skabe, hvorimod husets badeværelse er klassisk renoveret med lyse fine fliser, hvid sanitet og godt brusebad.
Den dejlige have er anlagt med indkørsel frem mod garagen med værksted/udhus, baghave med lille drivhus og ideel til køkkenhave eller fint legeområde for familiens børn og barnlige sjæle, dejlig solrig og læfyldt terrasse op til udestuen. Fin forhave med lidt bede og veltrimmede buske.

Hvad enten man er aleneforældre, ung lille familie eller modent par, så kan man her skabe et godt og solidt hjem for rigtig mange år for rimelige midler og indsats.

Træ-parket gulve , flise gulve - lofter i gibsplader og trælister - hvidevarer af ældre dato. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning