Se det digitale energimærke

Løve Gl Landevej 27, Løve

, 4270 Høng

1 / 52
Nyhed solgt på 1½ md
1 / 1
Nyhed solgt på 1½ md
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Se det digitale energimærke
Boligareal 177 m²
Kælderareal 16 m²
Udhus 40 m²
Grundareal 1.337 m²
Værelser 7
Antal plan 3
Byggeår 1920 /2002
Sagsnummer SALG0415
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 509
Ejendomsværdiskat 1.167
Renovation 222
Grundejerforening 100
Skorstensfejning 121
Skadedyrsbekæmpelse 7
Husforsikring 459
Ejerudgifter i alt 2.584

NYHED SOLGT PÅ KUN 1 ½ Måned

Herskabelig og gedigen stor murermester villa med sjæl, charme og en historie som egnens fine skole og embedsbolig, fra dengang man som håndværker fik lov og tid til de fine detaljer og gennemføre kvalitetsbyggeri - her nænsomt ført up to date med fine sprosse vedligeholdelsesfri specialbyggede vinduer, et dejligt stort spisekøkken med fine fyldningslåger og top- og lysbaldakin, et godt lyst flisebadeværelse med brusebad og bord- vaskarrangement ligeledes med fyldningslåger.
Den flotte indkørsel fører frem til garagen under det store murede og tegltagsbelagte udhus med charmerende lille vinterhave/atelier, 2 fine anvendelige rum med støbt gulv og som med en lille indsats kunne isoleres og anvendes til fx kontor/klinik eller andet liberalt erhverv - hvis ikke man blot vil glædes over stor god udhus-værksteds plads.
Flisegangen op gennem den smukke gamle forhave med et fantastisk magnoliatræ, går forbi den høje terrasse og hen til trappen ved det præsentable fine indgangsparti med hvælvet åbning. Træd ind i entreen med faste garderobeskabe for enden og adgang til huset 2 dejlige store stuer - den ene med stort vinduesparti ud mod terrassen og haven og den anden med 2 fine vinduer ligeledes mod haven og udsigt over markerne, medens man sidder og slapper af foran den lune brændeovn - herfra adgang til det lyse store spisekøkken og til den lille mellemgang hvorfra den original gamle trappe fører op til 1.sals herlige 4 værelser. Bryggersrum med adgang til det gode flisebadeværelse, samt til baggangen med charmerende fine gamle faste opbevarings-skabe, godt viktualierum og nedgang til fyrkælderen med det effektive træpille fyr og vaskemaskinen, samt adgang til værelse der i dag er indrettet til garderoberum med hel skabsvæg. 1. salen har fint repos rum med ovenlysvindue og adgang til de 2 fine gamle værelser, hvorfra udsigten over markerne og til Storebæltsbroen er helt utrolig smuk. Gå et par trin mere op til de 2 dejlige nyere værelser indrettet med loft til kip og synlige hanebånd.
Giv din familie en opvækst i rammer fra en storhedstid i et hjem med ro for sjæl og øje og med plads til udfoldelse og aktivitet - bo med busforbindelserne til indkøb, uddannelse og tog i såvel Slagelse, Høng og Kalundborg ude ved landvejen, som er lige rundt om naboens ejendom. Vi glæder os til at byde jer velkommen på denne villa. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning