Se det digitale energimærke

Søndervangen 3

, 4581 Rørvig

1 / 54
Nyhed Solgt på 1½ md.
1 / 1
Nyhed Solgt på 1½ md.
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Boligareal 53 m²
Kælderareal 1 m²
Udhus 6 m²
Grundareal 2.458 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 1963 /1973
Sagsnummer SALG0547
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 542
Ejendomsværdiskat 308
Renovation 186
Grundejerforening 42
Skorstensfejning 52
Skadedyrsbekæmpelse 2
Tanktømning anslået 67
Husforsikring 192
Ejerudgifter i alt 1.390

Herligt beliggende sommerhus lige imellem Rørvig Strand og Det Gamle Rørvig samt Rørvigs hyggelige havnemiljø ja alt i gå- og cykelafstand også til fineste badestrande. Alt dette blot 1 times kørsel fra Storkøbenhavn ad Holbækmotorvejen - perfekt beliggende for børnefamilien.

Fantastiske Rørvig byder på dansk sommerstemning når det er bedst, og her er nu til salg, et lille yderst velindrettet sommerhus på den dejligste helt ugenerte store og letholdte grund, der kan nydes fra den store stemningsfyldte overdækkede terrasse.

Den fine stalddør fører ind til hygge og rigtig sommerhusferier og weekends for hele familien. Fra den lille entre er der adgang til det store lyse soveværelse med karlekammerskab, til det originale brusebadeværelse med hvid sanitet. Fra gangen går man videre ind i det lille køkken hvor alle feriens lækre kulinariske oplevelser forberedes, når ikke middagen står på herlig grill-aften med venner og familie. Fra køkkenet kommer man ind i den hyggelige lyse store stue med brændeovn, sofa-hygge afdeling og spiseafdeling. Fra stuen er der adgang til 2 ekstra soveværelser, og dobbelt glasdørs-parti ud til det dejlige terrasseområde.

Rørvig ligger kun 1 times kørsel fra Storkøbengavn og 50 minutter fra Roskilde og 30 minutter fra Holbæk. Med Odsherredbanen kan du tage toget og være i Holbæk på 55 minutter. Fra Rørvig sejler færgen på 25 minutter til Hundested hvorfra der går tog til Hillerød.

Rørvig byder på alt hvad vi elsker ved sommerhusferier i det smukke danske sommerland - og dette sted lever op til både den gammeldags sommerhus-hygge og kan alligevel opfylde vore dages krav. Sommerhuset har lyse trægulve og fra køkkenet er der gulvlem til lille viktualiekælder. Huset er forsynet med varmepumpe, el-paneler og en hyggelig og effektiv brændeovn.

Kom og oplev hvor dejligt her er - og vi har kaffen/theen klar når vi ses

Ps. I juli måned skal fremvisninger venligst bookes mindst 2 dage før. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning