Se det digitale energimærke

Skolevænget 52, Knabstrup

, 4440 Mørkøv

1 / 40
Nyhed SOLGT på 4 dage
1 / 1
Nyhed SOLGT på 4 dage
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Se det digitale energimærke
Boligareal 125 m²
Carport 24 m²
Udhus 7 m²
Grundareal 635 m²
Værelser 5
Antal plan 1
Byggeår 1979 /2018
Sagsnummer SALG1607
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 585
Ejendomsværdiskat 788
Renovation 157
Andre offentlige udgifter 50
Skadedyrsbekæmpelse 10
Husforsikring 390
Ejerudgifter i alt 1.980

SOLGT PÅ KUN 4 DAGE - LIGNENDE SØGES

Dejlig murstensvilla fuldstændig gennemrenoveret med alt fra døre, vinduer, gulve, lofter, køkken og badeværelse, til nyinstalleret naturgasanlæg - alt stå i varm og top moderne stil og kvalitet, lige til at flytte ind i med sin familie og leve et liv med minimum af vedligeholdelse på sin præsentable og hyggelige villa.
Knabstrup ligger udenfor Mørkøv, og ejendommen er i gå- og cykelafstand til en skole der mestrer den tværgående undervisning, og også har de musiske og kreative elementers udviklende virkninger, med i den fine basis de skaber i det vigtige gode skole- og fritidsliv, man ønsker at give sine børn. Der er kort afstand til offentlig transport og lige inde i Mørkøv er der station og gode dagligvarebutikker og blot 5 minutters kørsel fra Skovvejen mod Roskilde/Holbæk/Kalundborg og København, som jo er blot 50 min. kørsel herfra.
Det fine hus fremstår i hvid vandskuret ydermur, antracitgråt træværk og sorte betontegl og indeholder i sine veludnyttede 125 kvadratmeter bolig - god lys entre og allerede her starter de fine nye egetræsgulve, som går igennem alle husets opholdsrum. Dejligt forældre-soveværelse med skabsvæg, og hertil kommer hele 3 gode værelser. Lækkert badeværelse med gulvvarme, udtryksfulde store gulvklinker og matchende vægfliser i brusebadet med elegant Unidrain afløb i flise - stort funktionelt bord-vask-arrangement med skuffer og dejlig stort lysspejl, samt hvid sanitet.
Dejlig lys fin stue med sofa-hyggeafdeling og spiseafdeling i åben forbindelse med det lyse luksuskøkken med integreret køle/fryse-skab, indbygningsovn og kombi-microovn i rustfri stål, og integreret opvaskemaskine - dette krydres med flot kogeø-arrangement med keramisk induktionskogeplade og hygge-siddepladser, samt det fineste effektive loftsintegrerede emfang, der sikrer hele rummet står i ubrudte linjer som skaber harmoni og sammenhæng i rummet. Fra spiseafdelingen er der udgang til den nyanlagt terrasse til de dejlige sommeraftener, hygge med familie og venner og afslappende solbadning. Huset har tillige et godt og funktionelt bryggers, ligeledes med gulvvarme og plads til vaskesøjle, bordplads med vask og skab med den nye Naturgasinstallation.
Haven er anlagt med matchende granitskærvebelægning frem mod carporten med integreret udhus og med flot flisebelægning op langs facaden til hoveddør og bryggersdør og den omtalte dejlige terrasse, hvorfra den plæneanlagte enkle have kan nydes. Haven er afgrænset med træhegn.
Kom og oplev den indflytningsklare villa og nyd hvor lidt arbejde der er at se frem til og hvor mange stunder der her kan nydes i ro og med god samvittighed. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning