Se det digitale energimærke

Sæbyvej 41, Sæby

, 4270 Høng

1 / 59
SOLGT lign. søges
1 / 1
SOLGT lign. søges
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Se det digitale energimærke
Boligareal 286 m²
Kælderareal 34 m²
Garage 15 m²
Udhus 28 m²
Grundareal 2.819 m²
Værelser 7
Antal plan 3
Byggeår 1870 /2010
Sagsnummer SALG4423
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.132
Ejendomsværdiskat 1.083
Renovation 292
Grundejerforening 100
Skorstensfejning 79
Skadedyrsbekæmpelse anslået 8
Husforsikring 484
Ejerudgifter i alt 3.179

SOLGT SOLGT SOLGT - Den dejligste udsigt over marker og smukke Tissø - Flexbolig er her en mulighed

Drømmer du om charmerende istandsat stor velbeliggende villa med historisk stemning og dejlig søudsigt over de åbne marker, så kom til denne fine gamle apotekergaard i den dejligste blomstrende gamle parklignende have på Margueritruten ved Sæby og den store sø, Tissø, Danmarks 4. største sø.
Tilbagetrukket på den store grund ligger denne drømmevilla i al sin velpassede herlighed, og straks man træder ind i hall' en fornemmer man hvor dejligt et hjem man er i. Fra hall' en fører den fine trappe til 1.salen og fra hall' en med garderobeplads, er der adgang til fint lille gæstetoilet og velkomstværelse kaldet " Biffen" , da den har hyggeafdeling indrettet med biografsæder og plads til leg eller sammenkomst - herfra finder man adgang til meget stort gavlværelse evt. forældresoveværelse, med direkte adgang til stort istandsat lyst og enkelt badeværelse, og husets store bryggers/grovkøkken der har udgang til søsiden af ejendommen. Fra grovkøkkenet kommer man til husets charmerende store køkken der i sin originale form er løftet up to date med bevarelse af landstilen - et dejligt køkken hvor man ved sit arbejde ved køkkenbordet kan nyde søudsigten og snildt bære middagen ind i den store spisestue med stort søvendt vinduesparti. Den store spisestue står i halvåben forbindelse med den dejliste meget store stue og for enden er der glasdørsparti ud til vinterhaven/udestuen, som er en sand oase, hvor man i ly og læ året rundt kan nyde den smukke have, markerne og den smukkeste udsigt over Tissø.
Fra hall' en fører den fine trappe op til den store 1.sal med stor repos-stue, 2 fine gavlværelser og stort masterbedroom med indbygget skabsvæg og direkte adgang til ældre brusebadeværelse og mulighed for udgang til stor balkon på dækket over vinterhaven, hvorfra der er fri og fantastisk udsigt over søen i eftermiddags- og aftensolen.
På den store grund er der godt udhus og herligt væksthus, samt mange læ- og hyggekroge i det opvoksende smukke haveanlæg - og i tilgift er der nedgang til anvendelig lille værksteds-kælder.
Kom og lad denne historiske og skønne ejendom give dig fred og balance i de dejliste omgivelser for dig og din familie. Og her befinder du dig i unikt naturområde, men nære indkøb, skoler og busforbindelser til de omkringliggende indkøbs- og uddannelsesbyer Slagelse, Høng, Sorø og Kalundborg, der også byder på store velrenommerede virksomheder/arbejdspladser som fx Novo Nordisk og supersygehuset i Slagelse og blot 100 km fra København hvortil vejnettet er fint, svarende til 70-80 minutter. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning