Se det digitale energimærke

Engbakken 7, Skuldelev

, 4050 Skibby

1 / 61
Nyhed solgt på 5 uger
1 / 1
Nyhed solgt på 5 uger
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Boligareal 65 m²
Grundareal 1.200 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 1965
Sagsnummer SALG615L
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 438
Ejendomsværdiskat 317
Renovation 236
Grundejerforening 42
Skorstensfejning 28
Skadedyrsbekæmpelse 3
Pumpelauget/Digelau 25
Husforsikring 215
Ejerudgifter i alt 1.304

NYHED i den skønneste natur med åsens ryg ad stien lige for enden af vejen

Rigtig hyggeligt sommerhus med stemningen fra barndommens afslappende sommerferier, selvom man har opdateret med fint, enkelt og funktionelt flisebadeværelse og alt indenfor er lyst, indbydende og velholdt. Det 54 kvm velindrettede sommerhus er udvidet med den dejligste store læfyldte overdækkede terrasse med vinranker så dejlige at man føler sig som under de sydlige himmelstrøg. Enkel velopvokset men solrig stor have, blot få skridt fra stien til åsens top og nedgangen til Skuldelev Havn og badebroen hvor den friske dukkert i Roskilde fjord venter.
Dette område er veldrænet og beskyttet af unikt dige med anlagt offentlig sti på toppen - så her sover folk nu trygt selvom det skulle blæse op. Der er både veldrevet grundejerforening og digelau for Skuldelev Strand´s naturskønne område.
Dette dejlige sommerhus har foruden den dejlige store overdækkede terrasse, en fin lys stor stue i åben forbindelse med køkkenafdeling der også har en praktisk mobil enhed. Fra køkkenet er det adgang til fint soveværelse med plads til klædeskab, og ud til bryggers/bred baggang med døre ud til såvel for- som baghaven og et halvt åbent arbejds-værelse, husets ekstrasoveværelse samt badeværelse med brusebad og hvid sanitet. I huset er der lyse træ-gulve, hvidmalede vægge og lofter i de fleste opholdsrum og ca 2/3 af huset har støbt gulv og resten hvidmalede pladegulve - så alt det står fint og klar brug for ny ejer.
Kom og nyd denne dejlige plet i den mest fantastiske natur og hør mere om området og den nye fine Kronprinsesse Mary´s bro der åbner til efteråret her i 2019 og væsentlig forkorter transporttiden fra Københavnsområdet.

Her lidt spændende info om flora og fauna der venter dig i Skuldelev:
I dette naturskønne område ligger den lille stikvej Engbakken, hvor der for enden går en natursti op ad bakken, hvor der på toppen er den smukkeste udsigt over fjord og land - og her på bakketoppen går trampestien til den ene side ud til den lille hyggelige Skuldelev Havn og til den anden side på åsens ryg med fantastisk udsigt og en udsøgt flora og fauna bla. rummende Lindetræer, Svalerod, Edderkoppeurt og åsområdets karakteristiske Smalbladet Klokke og Blodrøde Storkenæb, her hvor mangfoldige sangfugle er og Natravnen, Flagspætte og den sjældne Sortspætte er hørt.


Find vej:
Når den nye Kronprinsesse Marys bro der forventes færdig i sept. 2019 er klar, vil denne skønne plet ligge kun 8-10 minutters kørsel fra broens anløb ved Tørslev Hage, men uden for hørevidde. Sydfra kommer du til Skuldelev fra Holbækmotorvejen, afkørsel ved Gevninge og så nordpå gennem Hornsherred til Skibby.
Fra Frederikssund kommer du til Hornsherred over Kronprins Frederiks Bro. Drej til venstre og kør mod Skuldelev og ud mod Roskilde Fjord ad Strandvejen.


Skuldelev Strands sommerhusområde er det sted hvor man nu har digesikret hele området efter alle kunstens regler, og det endda med sikring helt op til en forhøjet vandstand på 2,40 m over normal vandstand - og du kan orientere dig om det fantastiske digearbejde, der nu er kronet med en offentlig gangsti på digetoppen, på digelaugets hjemmeside. (link finder du nederst på siden tillige med link til grundejerforeningens hjemmeside)


Link: 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning