Se det digitale energimærke

Jernbanevej 5

, 4470 Svebølle

1 / 53
SOLGT
1 / 1
SOLGT
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Se det digitale energimærke
Boligareal 176 m²
Kælderareal 25 m²
Udhus 34 m²
Grundareal 690 m²
Værelser 7
Antal plan 3
Byggeår 1923 /1970
Sagsnummer SALG627J
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 536
Ejendomsværdiskat 788
Renovation 215
Skorstensfejning 73
Skadedyrsbekæmpelse 7
Husforsikring 484
Ejerudgifter i alt 2.101

SOLGT LIGNENDE SØGES - Muremestervilla i gåafstand til skole, indkøb samt togstation

I stationsbyen Svebølle - blot 7 minutter fra tilkørsel til Skovvejen eller til de naturskønne områder langs Tissø og omegnens kuperede terræn og dejlige skove - en by med indkøb, skole og daginstitutioner og forenings- og idrætsfaciliteter - ligger denne store gedigne murermestervilla i klassiske røde sten, hvide dannebrogs-vinduer og udsmykkende murblændinger på facaden, der vidner om bygningens pragt i tiden, og at denne engang husede byens skomagerforretning. Den 176 kvm store beboelse med sin dejlige store baghave med det hyggeligste store overdækkede terrasseområde og læfyldte solterrasser og lysthus, er en bolig der kan rumme en families drømme og tilpasses store og små ønsker.


Boligen indeholder den fine hovedentre, med de gamle knagerækker, og den originale svungne trappe til den store lyse 1.sal med de gamle trægulve og 3 værelser, hvoraf det ene fremstår som det store lyse soveværelse med kvist og udsigt til trækronerne, og et stort og et lidt mindre værelse, samt depotrum langs gangen. I stueplan er der fra entreen adgang til såvel den ene af stuerne, som igen står i halvåben forbindelse med den anden store stue (i dag spisestuen), men også adgang til det hyggelige lyse køkken med fyldningslåger og god skabsplads - ved køkkenbordet med vasken kan udsigten over haven nydes. Fra køkkenet går man et par trin ned til bryggersgangen hvorfra man kan komme ud på det store flise- brusebadeværelse, eller man kan gå videre til endnu et stort værelse med egen indgang, eller man kan gå ud i det meget store fyrrum, hvor der står stort kombifyr (træpille/olie), der dog ikke i de sidste år af helbredsmæssige årsager har været i brug. Fra bryggersgangen findes også nedgangen til kælderrummet, der er et opbevaringsrum. I den store spisestue står i dag en effektiv funktionel træpilleovn, og fra spisestuen er der adgang til stort værelse med fuld skabsvæg, samt udgange til den store overdækkede terrasse, hvorfra man også kan gå ind i det store fyrrum eller hen til solterrassen og lysthuset. Man fornemmer tydeligt ude på den overdækkede terrasse, at dette er en oase hvorfra man også i ly og læ kan sidde og rette blikket ned i haven som strækker ud langs den lille stikvej.


Kom og oplev hvor dejlige omgivelser der her kan skabes for din familie, for her er rammerne i orden og her er højt til loftet, så du kan istandsætte, med et fint udgangspunkt.


Køber er bekendt med, at sælger er et dødsbo, og derfor ikke har beboet ejendommen. Ejendommen sælges uden ansvar for de mangler af enhver art, som ikke er omfattet af ansvarsfraskrivelsen i Lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom, kap.1. Sælger er dog ikke uden ansvar for adkomstmangel. Køber erklærer sig indforstået med ikke at kunne gøre misligholdelsesbeføjelser gældende overfor boet, dets arvinger, bobestyrer el. medvirkende ejendomsmægler - i anledning af evt. mangler ved ejendommen, herunder retten til at hæve handlen, fordre afslag i prisen eller kræve erstatning, hverken nu eller senere.


Parterne er enige om, at der i den udbudte kontantpris er taget højde for nærværende ansvarsfraskrivelse.


Der vi i forbindelse med en handel blive udarbejdet en elinstallationsrapport, tilstandsrapport, tillige med en oplysning om ejerskifteforsikring, ligesom sælger har erklæret at ville betale halvdelen af præmien på den tilbudte forsikring. Køber har fået udleveret de nævnte dokumenter og erklæringer. Køber er desuden blevet gjort bekendt med konsekvenserne af, at sælger præsenterer disse oplysninger. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning