Se det digitale energimærke

Engbakken 14, Skuldelev

, 4050 Skibby

1 / 47
NYHED SOLGT PÅ 2 DAGE
  • Ingen plantegning!
NYHED SOLGT PÅ 2 DAGE
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Boligareal 69 m²
Carport 18 m²
Udhus 15 m²
Grundareal 1.313 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 1973 /2006
Sagsnummer SALG643N
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 459
Ejendomsværdiskat 534
Renovation 236
Grundejerforening 42
Skorstensfejning 28
Skadedyrsbekæmpelse 3
Pumpelauget/Digelau 42
Husforsikring 215
Ejerudgifter i alt 1.559

NYHED SOLGT PÅ 2 DAGE - LIGNENDE SØGES - Yderst velholdt sommerhus i den skønneste natur med åsens ryg ad stien lige for enden af vejen

Sommerhuset med en indretning der vil overraske dig, ligger på en stor grund, med smuk enkel og velplejet solrig have, blot få skridt fra stien til åsens top, hvor gangstien fører dig hen til hyggelige Skuldelev Havn og badebroen, hvor den friske dukkert i Roskilde fjord venter.
Der er både en veldrevet grundejerforening og et meget aktivt digelau for Skuldelev Strand´s naturskønne område. Dette område er veldrænet og beskyttet af et unikt dige, med anlagt offentlig sti på toppen - så her sover folk nu trygt selvom det skulle blæse op.
Dette dejlige sommerhus har foruden en helt fantastisk stor vinkel-udestue, hvor en sommerbyge ikke kan tage begejstringen for nydelsen af denne enestående natur omkring dig bort, og når udestuen er så stor, er der plads både til at slappe af og til den der ønsker at udfolde sig kreativt, mens børnene spiller yatzy ved bordet ved siden af jer. Sommerhuset er opført på støbt sokkel og passet efter alle kunstens regler i familiens ånd og høje kvalitetskrav. Med den fine og funktionelle planløsning rummer huset to flisebadeværelser, hvoraf det ene er nyere og med gulvvarme, to fine værelser, dejligt køkken i åben forbindelse med den store lyse vinkelstue. Og hele huset har den flotteste unikke loftskonstruktion op til kip, som giver en dejlig let rumfornemmelse. Fra udestuen kan naturens og dyrelivets eventyr opleves på tæt hold og bagerst i haven ses det fine blå og velindrettede udhus med både vand og strøm og dermed rigtig mange alsidige anvendelses muligheder. På grunden findes tillige en god carport og et redskabs-udhus.

Her lidt spændende info om flora og fauna der venter dig i Skuldelev Strand:
I dette naturskønne område ligger den lille stikvej Engbakken, hvor der for enden går en natursti op ad bakken, hvor der på toppen er den smukkeste udsigt over fjord og land - og her på bakketoppen går trampestien til den ene side ud til den lille hyggelige Skuldelev Havn og til den anden side på åsens ryg med fantastisk udsigt og en udsøgt flora og fauna bla. rummende Svalerod, Edderkoppeurt og ås-områdets karakteristiske Smalbladet Klokke og Blodrøde Storkenæb, her hvor mangfoldige sangfugle er og Natravnen, Flagspætte og den sjældne Sortspætte er hørt.

Når den nye Kronprinsesse Marys bro indvies den 28. september 2019, vil denne skønne plet ligge kun 8-10 minutters kørsel fra broens anløb ved Tørslev Hage, men uden for hørevidde. Sydfra kommer du til Skuldelev fra Holbækmotorvejen, afkørsel ved Gevninge og så nordpå gennem Hornsherred til Skibby.
Fra Frederikssund kommer du til Hornsherred over Kronprins Frederiks Bro. Drej til venstre og kør mod Skuldelev og ud mod Roskilde Fjord ad Strandvejen.

Skuldelev Strands sommerhusområde er det sted hvor man nu har digesikret hele området efter alle kunstens regler, og det endda med sikring helt op til en forhøjet vandstand på 2,40 m over normal vandstand - og du kan orientere dig om det fantastiske digearbejde, der nu er kronet med en offentlig gangsti på digetoppen, på digelaugets hjemmeside. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning