Se det digitale energimærke

Engbakken 3, Skuldelev

, 4050 Skibby

1 / 61
SOLGT lign.søges
1 / 1
SOLGT lign.søges
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Boligareal 64 m²
Carport 27 m²
Grundareal 1.200 m²
Værelser 3
Antal plan 1
Byggeår 1971
Sagsnummer SALGENG3
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 438
Ejendomsværdiskat 358
Renovation 236
Grundejerforening 25
Skorstensfejning 27
Skadedyrsbekæmpelse 4
Pumpelauget/Digelau 25
Husforsikring 215
Ejerudgifter i alt 1.328

SOLGT LIGNENDE SØGES

Når den nye Kronprinsesse Marys bro der forventes færdig i 2019/2020 er klar, vil denne skønne plet ligge kun 8 minutters kørsel fra broens anløb ved Tørslev Hage, men uden for hørevidde. Skuldelev Strands sommerhusområde er det sted hvor man nu har digesikret hele området efter alle kunstens regler, og det endda med sikring helt op til en forhøjet vandstand på 2,40 m over normal vandstand - og du kan orientere dig om det fantastiske digearbejde, der nu er kronet med en offentlig gangsti på digetoppen, på digelaugets hjemmeside. (link finder du nederst på siden tillige med link til grundejerforeningens hjemmeside)
Sydfra kommer du til Skuldelev fra Holbækmotorvejen, afkørsel ved Gevninge og så nordpå gennem Hornsherred til Skibby.
Fra Frederikssund kommer du til Hornsherred over Kronprins Frederiks Bro. Drej til venstre og kør mod Skuldelev og ud mod Roskilde Fjord ad Strandvejen. I dette naturskønne område ligger den lille stikvej Engbakken, hvor der for enden går en natursti op ad bakken, hvor der på toppen er den smukkeste udsigt over fjord og land - og her på bakketoppen går trampestien til den ene side ud til den lille hyggelige Skuldelev Havn og til den anden side på åsens ryg med fantastisk udsigt og en udsøgt flora og fauna bla. rummende Lindetræer, Svalerod, Edderkoppeurt og åsområdets karakteristiske Smalbladet Klokke og Blodrøde Storkenæb, her hvor mangfoldige sangfugle er og Natravnen, Flagspætte og den sjældne Sortspætte er hørt.
Engbakken 3 er en grund på 1200 kvm, med et dejligt totalt gennemrenoveret træsommerhus med ekstra isolering, brændeovn og lavenergi vinduer - alt udført i lette lyse materialer med dejligt køkken med moderne bekvemmeligheder og lækkert flisebadeværelse, fine lyse trægulve. Her er alt lige klar til for dig og din familie at flytte ind i og nyde masser af ferier og gode weekend-stunder. Når venner og familie kommer på besøg, står det fine 16 kvm store anneks klar til deres brug. Mellem hus og anneks er der rigtig hyggeligt flisebelagt gårdmiljø og for enden af indkørslen en dejlig carport/udhus.
Her kan der med et minimum af vedligeholdelse holdes fri når det er ferie og fritid der står i kalenderen.
Link: 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning