Se det digitale energimærke

Rosenly 9, Kattinge

, 4000 Roskilde

1 / 42
SOLGT Lign.søges
1 / 1
SOLGT Lign.søges
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Boligareal 50 m²
Udhus 3 m²
Grundareal 1 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 1960 /1985
Sagsnummer SALGKAT9
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Renovation 165
Grundejerforening 42
Leje af grunden 2.217
Tanktømning anslået 67
Husforsikring 182
Ejerudgifter i alt 2.672

SOLGT SOLGT Lign. søges - Sommerhus med fantastisk beliggenhed og udsigt fra hus og have over Kattinge vig

Kun 8 km fra Roskilde Station & 43 km fra København Centrum (37 min. kørsel) Blot 3 km til Boserup skov
Drømmer du om, fra både dine stuevinduer, spisebordet og fra din terrasse og haven, at kunne nyde synet over vandet i Kattinge Vig med Boserupskoven som baggrund og et glimt af Store Kattinge Sø tillige - SÅ BEHØVER DU IKKE NØJES MED AT BLOT DRØMME - FOR HER ER DET
Det hele kan her nydes fra både grund, terrasse og hus. Og går man blot et smut 2 grunde ned ad vejen, ja så er man på engen hvor den lille badebro stikker ud i vigen, her fra broen kan man sidde med fødderne i vandet og nyde aftenstemningen over vandspejlet og lade roen sænke sig.
Det lille træhus rummer mindre men funktionelt køkken i halvåben forbindelse stor spisestue med herlig udsigt og udgang til overdækket terrasse. Hygge-stuen ligger 2 trin oppe og fra den er der ligeledes fin udsigt. Fra spisestuen kan man gå ind i det lille soveværelse med mindre garderobeplads. Fra køkkenet går man ud i et bryggers-værelse hvorfra der er adgang til det fine lille lyse flisebadeværelse med hvid sanitet og brusebad. For enden af baggangen går stalddøren ud til den smalle flisegang ved gavlens lille udekøkken. Alt er af ældre dato, men gedignt bygget og sirlig holdt gennem årene.
Den fine lille have har dejlige læ- og terrasseområder flere steder og flot varieret beplantning så der altid er grønt og noget der blomstrer sommeren igennem. Bagerst i haven er mindre udhus og morgen-terrasse med den fineste udsigt over marken ned mod vigen hvor Veddelev ses i baggrunden på modsatte bred.
Kom og oplev denne dejlige plet.
Sommerhus på lejet grund efter god gammel dansk tradition & lejekontrakten er uopsigelig for udlejer på alm. bet. og har en restløbetid på ca. 25 år.
El-varme, indlagt vand og spildevands-afledning til trixtank. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning