Se det digitale energimærke

Rugtvedvej 41, Forsinge

, 4490 Jerslev Sjælland

1 / 47
SOLGT Lign. søges
1 / 1
SOLGT Lign. søges
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Se det digitale energimærke
Udbetaling 7.193
Boligareal 142 m²
Kælderareal 3 m²
Garage 25 m²
Carport 38 m²
Udhus 15 m²
Grundareal 1.745 m²
Værelser 4
Antal plan 2
Byggeår 1920 /1965
Sagsnummer SALGRUGT
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 419
Ejendomsværdiskat 475
Renovation 255
Skorstensfejning 67
Skadedyrsbekæmpelse 4
Husforsikring 458
Ejerudgifter i alt 1.679

SOLGT SOLGT Gennemrenoveret landvilla m/stort garage-værksted på stor letholdt grund beliggende tæt på Skovvejen til Kbh. og Kalundborg

Centralt få minutter fra Skovvejen med blot 1 times kørsel til København og kun 15 minutter til Kalundborg ligger dette dejlige gennemrenoverede landhus med den dejligste store enkle og ugenerte have - og byder foruden den nyere store carport m/udhus - på det herligste store værksted med delvis gulvvarme og rulleport til dig med biler i al almindelighed, amerikanerbiler, motorcykler, båd eller lignende som hobby her kan nyde og dyrke sin interesse uden kvaler med en "tilladelse" til at have kværnen i stuen - ren win win .
Den helt nyindrettede 1. sal indeholder foruden trapperepos, 2 store spændende og charmerende værelser med synlige skrå stolper der har inspireret til en spændende indretning, som udnytter pladsen bedst. Fra hoveddøren går man gennem entreen til det store rummelige soveværelse med masser af skabsplads. Fra entreen er også indgang til det store lyse køkken, som på charmerende måde står i halvåben forbindelse med den dejlige vinkelstue, hvorfra den nye trappe går op til 1.salen, og havedøren der går ud til det meget store og indbydende terrasse-område. Fra køkkenet går man ud i det helt ny istandsatte og klinkebelagte bryggers med gulvvarme og praktisk vaskeafdeling på forhøjning, god bordplads, høje skabe og fint vinduesparti mod haven, inden man når til døren der fører ud i - den store og delvis gulvopvarmede -værkstedsgarage, med fyrrum til det nye træpillefyr med magasin og feeder - og for enden af værksteds-garagen er der rulleport ud til den flisebelagte indkørsel - dejligt her at kunne køre bilen ind i garagen, lukke porten og gå direkte lunt og tørskoet ind i bryggerset med sin bagage og indkøb. Via bryggers finder man husets pæne lyse lille badeværelse der også har gulvvarme. Har husets nye familie brug for flere værelser, kan der i stueplan let opdeles til 1 eller 2 værelser mere, og alligevel bevarer en fri god grundplan.
Den letholdte gamle have, giver frihed til andre interesser og er anlagt med flot bredt flisebelagt indkørselsområde der fører til værkstedsgaragens port eller videre frem til gæsteparkering eller hen til den nye store carport med fint udhus. Bygningssættet danner baggrund til det dejlige terrasseområde med både fliseterrasse og nyere træterrasse - hvorfra den fine gamle og enkle have kan nydes i ro og mag. Kom og oplev hvor fredeligt og frit man her kan bo, selvom man er tæt på både Svebølle og Ubby med indkøb, skoler, daginstitutioner, fritidsaktiviteter og off. transport tillige med tilkørsel til motortrafikvej mod fx Roskilde, København, Kalundborg og Holbæk. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning