Se det digitale energimærke

Skadevænget 30, Vellerup Sommerby

, 4050 Skibby

1 / 49
SOLGT lign. søges
1 / 1
SOLGT lign. søges
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Boligareal 90 m²
Grundareal 1.202 m²
Værelser 3
Antal plan 1
Byggeår 1975
Sagsnummer SALGSKAD
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 544
Ejendomsværdiskat 575
Renovation 118
Grundejerforening 292
Skorstensfejning 28
Skadedyrsbekæmpelse 4
Husforsikring 244
Ejerudgifter i alt 1.805

SOLGT SOLGT SOLGT Lign. søges

På bakken med smukt kik til fjorden fra såvel køkken, stue og den store overdækkede terrasse finder du dette murede sommerhus, hvor du uden store " Gori-projekter" hvert andet år, kan komme for at nyde tiden med familie og venner - smutter man ned for enden ad vejen, går stien direkte ned på stranden, hvor fjorden og naturen giver masser af dejlige stunder.
Noget så gedigent som et muret sommerhus udbydes her i Vellerup Sommerby - alle husets opholdsrum har rigtige fine lyse parketgulve, trælofter og hvide vægge. Fra det klinkebelagte lille indgangsparti kommer man ind i lille entre med adgang til flisebadeværelset med gulvvarme. Badeværelset har fliser i tidløs grå og beige nuancer, hvid sanitet og brusebad - her er bord-, skabsplads og vaskemaskine. Fra gangen går man ind i det flotte nyere køkken med hvide låger og kirsebærtræskant og matchende bordplade og alle hvidevarer (køle/fryseskab, indbygningsovn, opvaskemaskine og emfang) i stål og den fineste højpolerede granitbordpladebelagte kogeø, med induktions-keramisk kogeplade, i åben forbindelse med den dejlige store vinkelstue med nyere brændeovn og glas- og glasdørsparti i resten af husets længde ud til den nyere og overdækkede træterrasse med sin flotte udsigt og lækre pejse-grill i ølandsbrud. Herfra kan man uanset vejret nyde udelivet og spise tørt i det fri.
Huset er i hvide mursten og træder med sine lyseblå skodder i sommerhuskarakter. Langs soklen ligger strandsten, der er anlagt flisetrappe fra den flisebelagte indkørsel, havegange og morgensolsterrasse. Fra den højt beliggende overdækkede udsigtsterrasse, går en trætrappe ned ad skråningen til græsplænen med sin solterrasse i et læfyldt hjørne.
Her i hyggelige Vellerup Sommerby kan du for alvor få et fristed til årets ferier og weekends med alle du holder af, og her er masser af strand, skov og åbent land til udeaktiviteter, og vi er tæt på trækfærgen over til Orø som bestemt er et besøg værd. I den kolde tid kan man tænde op i brændeovnen og supplere med lidt el-opvarmning hvis man ikke vælger at investere i en varmepumpe. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning