Se det digitale energimærke

Nykøbingvej 32

, 4300 Holbæk

1 / 65
SOLGT Lign.søges
1 / 1
SOLGT Lign.søges
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Se det digitale energimærke
Boligareal 155 m²
Carport 23 m²
Udhus 31 m²
Grundareal 6.599 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 1969 /1988
Sagsnummer SOLGTNYK
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 490
Ejendomsværdiskat 800
Renovation 182
Grundejerforening 100
Skorstensfejning 89
Skadedyrsbekæmpelse 9
Tanktømning og afled.afgift 78
Husforsikring 484
Ejerudgifter i alt 2.232

SOLGT SOLGT SOLGT - Lignende ejendomme søges til godkendte købere - ring til os

Omgivet af engarealer, fjorden, mark og plantage finder du den af en skovfoged anlagte 6500kvm store park, hvori dette helt vidunderlige hus i sin tid blev bygget. Den hyggelige indkørsel har en charmerende rosen- og lavendelduftende lille rundkørsel, med flagstang der velkommer alle ved deres ankomst til Nykøbingvej 32. En helt igennem unik ejendom såvel inde som udenfor - et perfekt sted for jer som elsker den storslåede natur og alligevel ikke vil være for langt fra byen.
Boligen byder på stort charmerende vindfang med plads til at sidde og tage sit fodtøj af inden man træder ind i husets entre, hvorfra der er adgang til det dejlige lyse flisebadeværelse med badekar og fint lyst bord/vask/skabs- arrangement. Når den anden dør fra entreen åbnes, træder man ind i den varmeste hyggelige store spisestue i halvåben forbindelse med stuen, som på vægge og i loft er beklædt med usædvanlig smukt stammebuet træværk med store vinduespartier ud mod have som nærmest på magisk vis, bliver en smuk del af stuerne - et naturmaleri i forandring med vinden, lyset og alle årstiderne. Stuen har 2 trin nede også en lille hygge-afdeling med dejlig knitrende brændeovn. Fra stuen ud mod parken går man ud på den herligste overdækkede store terrasse i hele husets længde - der nærmest har sydlandsk stemning og er en plet hvor mange dejlige stunder med familie og venner kan nydes. Boligen har soveværelse med skabsvæg og et tilsvarende værelse. Husets køkken er nyere og lyst med skuffer og den fine lille morgen-spiseplads med flotteste parklignenede udsigt ad vinduerne langs hele køkkenbordet, gør arbejdet i køkkenet til en hel oplevelse. Fra køkkenet går man ud i stort bryggers og fyrrum, som rummer plads til hobbyer og de praktiske ting som vask og tørring af tøj - og et lunt og godt rum for vovse og misser at tørre og slappe af i efter turene ad fjordstien eller rundt i havens mange hyggelige rum. Ejendommen har en 50 kvm fin Fauerbo bygning til liberalt erhverv - en bygning som bindes sammen med boligen ved et stort udhus hvorfra man også kan gå ud til såvel indkørslen som haven. Den meget gedigne træbygning er indrettet med fire gode rum, en entre og stort toilet/baderum hvor der for nuværende drives klinik for zoneterapi, og hvor det ene værelse har fint kik mod fjorden - her er anvendelsesmulighederne utallige. For enden af bygningen er den store dobbelte carport med bagvedliggende udhus.
Turen rundt i parken er fuld af oplevelser og overraskelser og når der for børnene skal leges, laves bål eller slås lejr op. På grunden er også stort godt brændeskur og fin hundegård. Kom og oplev dette skønne sted.
Blot 4 km fra Holbæk Havn & 47km/39 min til Odden & 38km/30min til Roskilde & 75km/55min til centrum i København. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning