Se det digitale energimærke

Spurvevej 3A, Reersø

, 4281 Gørlev

1 / 27
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Boligareal 52 m²
Carport 26 m²
Udhus 6 m²
Grundareal 1.218 m²
Værelser 3
Antal plan 1
Byggeår 1960 /1972
Sagsnummer TONNY-1
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 491
Ejendomsværdiskat 341
Renovation 140
Grundejerforening 92
Skadedyrsbekæmpelse 2
Pumpe 74
Husforsikring 215
Ejerudgifter i alt 1.356

SOLGT SOLGT SOLGT SOLGT SOLGT

SPURVEVEJ 3A
Sommerhus når det er bedst - når enkeltheden alligevel rummer de moderne bekvemmeligheder i alle henseender og giver den trygge hyggelige stemning - smut i skoene og gå 3 min. ned til den herligste badestrand. Oplev et sommerhus der henter naturen ind i stuen, her er hygge og plads til at alle familiemedlemmers ønsker kan tilgodeses såvel ude som inden døre - afslapning ro og skønhed med duften af havet på alle årstider oplever du her.
Det dejlige træhus med loft til kip, rummer skønt stueområde med hyggelig lys spisekrog og udgang til meget stor udestue med flot plankegulv og store glasskydedøre. Fra udestuen nydes synet af haven og i efteråret hænger vindruerne smukt under udhænget. Gennem garderobegang kommer man til stort soveværelse med udgange til terrasse og den flotte gamle have. Lille kammer, sødt velfungerende køkken m/komfur, emhætte, køleskab og opvaskemaskine J. Dejligt badeværelse med fliser, brusebad, gulvvarme og bord/vask-arrangement og skabe, en lille baggang med udgang til den herligste lukkede gårdhave med stor ølandspejs til mange grillstunder og som kan gløde til sen aften. Mulighed for indretning af overdækket udekøkken. I den dejlige have hvor der er anlagt mange hygge- læ- og solkroge findes der også det flotteste anneks i form af gedigen bjælkehytte m/veranda.
Adgang til udhus med to rum fra sommerhusets gårdhave. Taget over den store udestue er et nyere fasttag med speciel lydisolerende underbeklædning. Gennemgående er alt vedligeholdt nænsomt og efter de rigtige forskrifter.
Reersø er en charmerende halvø ud til Storebælt med rigtig idyl, kultur og stemningsfyldt havneområde med kendt Fiske-forretning og café, mange aktiviteter, samt indkøbsmuligheder - og ikke mindst de dejlige frie strandområder.
Kom og lad roen sænke sig. 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning