Se det digitale energimærke

Smørumnedrevej 24

, 2765 Smørum

1 / 41
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
0
Se det digitale energimærke
Boligareal 151 m²
Udhus 15 m²
Grundareal 933 m²
Værelser 5
Antal plan 2
Byggeår 1877 /2006
Sagsnummer TUPIH327
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 2.247
Ejendomsværdiskat 1.375
Renovation 238
Skorstensfejning 39
Skadedyrsbekæmpelse 14
Husforsikring 417
Ejerudgifter i alt 4.329

Flyt på landet i byen - Totalrenoveret i 2006 - Vedligeholdelsesnem bondehusidyl i Smørum

Åbne Huse i januar måned - Søndag 15/1-17 kl. 11.00 -12.30 & Lørdag 21/1-17 kl. 11.00-12.30 - Kom og nyd stemningen i de hyggelige varme stuer - vi står klar med rundvisning og masser af information.

Kan det lade sig gøre i en by med fine skoler, daginstitutioner, fritidsaktiviteter og indkøbscenter - at finde en gennemrestaureret bondehusidyl i stor dejlig lukket opvokset have? JA, I SMØRUM.

Fra den hyggelige pigstensbelagte havegang træder man ind i huset store hall-allrum med loft til kip og store ovenlys vinduespartier, vedligeholdelseslet højpoleret granitgulv og fin trappe til 1. salens store reposværelse - lyset strømmer en i møde i dette fantastiske all-rum, hvorfra der er adgang til soveværelset og bryggers-gangen og det lyse granit flisebadeværelse med brusebad og hvid sanitet. Fra kogehalvøen med granitbordplade i det herlige landkøkken i lyst træ og stål, kan kokken følge med i samtalen, lektierne eller gæsternes hyggen ved den store spiseplads eller gennem terrassedørene til begge sider, følge med i køkkenkunsten i udekøkkenet. Fra spiseafdelingen går man ind i den charmerende halvåbne nymalede opholdsstue, der ligesom spiseafdelingen har trægulve og synlige loftsbjælker. På den velindrettede 1. sal fra 2006, er der foruden det store repos-multirum 2 store gavlværelser med loft til kip og synlige hanebånd.

Nede i bryggersgangen er der dør ud til haven fra gavlen og en dør fører ud i det 15 kvm store frostfrie udhus med støbt gulv - et rum der er perfekt til alle former for opbevaring, hobbies eller værksted med udgang til baghaven.Bred flisebelagt dobbelt indkørsel og nyere rafte-hegning som sammen med den enkle gamle beplantning, lukker grunden fint af så man kan nyde godt af begge ejendommens 2 terrasseområder - terrassen på husets bagside (syd/øst) er en stor træterrasse med højbede og hyggelig baghave. Cykel-udhus ved indkørslen og brændeskur langs skel. En skøn ugenert gammel have omkring dette charmerende hus - der kan få enhver til at slappe af og nyde livet når man kommer hjem.

Billigt i varme - nemt i vedligeholdelse - funktionelt og med rigtig fin el- og tilstandsrapport

'klik her for at se linket 
kontakt
Sct. Jørgensbjerg 32A
4400 Kalundborg
 
Telefon:
+45
 21 36 30 80
CVR nummer:
18554496
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning